Chiajna in detalii | Chiajna

____________________________________
Concordia - ACS Poli Timisoara 3-1. Ilfovenii au facut rocada mica cu banatenii si au scapat de locul de baraj
11.05.17, 10:13 CET

Bild Concordia Chiajna a câștigat derby-ul pentru evitarea locului de baraj din play-out și a urcat, momentan, peste Timișoara în clasament. Echipa lui Dan Alexa a deschis scorul după 24 de minute, prin Pena. Bănățenii au răspuns prin Șeroni, dar Bălgrădean a respins de sub transversală. În startul reprizei secunde, jucătorii Concordiei au cerut penalty. Adrian Cojocaru a considerat însă că Soljic l-a faultat pe Serediuc în afara careului. Poli a reușit să egaleze prin Sebastian Mailat, care intrase pe teren de patru minute. Echilibrul a ținut nouă minute. Albu a finalizat centrarea lui Deaconu. Pe final, Feussi a trimis oi el mingea în poarta pentru 3-1. ”A fost un meci de 6 puncte, un meci foarte important, un meci capital asa cum a spus și Ionuț Popa, cred că am meritat pe deplin victoria. Am fost echipa mult mai periculoasă”, a spus Dan Alexa, antrenorul ilfovenilor. ”Am făcut niște greșeli impardonabile, niște greșeli copilăreș..... (citeste mai departe articolul)
____________________________________
INTERVIU | Adrian Cristea, un fotbalist cu stofa. -Am facut din talent totul, am dus o viata haotica-. Statuia lui Giovani, cum primea banii de la Borcea, cat a castigat de la FCSB, cea mai frumoasa femeie, atelierul de haine si o declaratie: -De cine n-a
11.05.17, 9:35 CET

Bild Răspunde cu o voce înceată. Îşi argumentează fiecare răspuns. Stabileşte contactul vizual cu interlocutorul. Şi nu driblează. Nu driblează întrebările. Stă în jumătatea lui preferată. Sus. Pentru că are încă ţeluri înalte. Stă pe terenul pe care şi-a lăsat urmele crampoanelor. Dar stă şi lângă acul Singerului ce-i dictează programul zilei.   > Temporar. Cât nu-şi pune iscălitura pe alt contract. E fotbalist liber de contract. Actual designer vestimentar. Îşi face antrenamentele fizice pe diferite stadioane sau printr-un parc mai primitor. Cu un preparator fizic ce-i ţine ritmul: 2/4 sau 4/4. Adrian Cristea are puterea să vorbească despre erori şi gestionarea greşită a unor relaţii sau decizii. Ştie că greşelile recunoscute sunt pe jumătate iertate. Vorbeşte despre cum a driblat munca şi cum niciun adversar n-a reuşit să-l blocheze. Discută despre risipă, oameni nepotriviţi în momentele cheie ale carierei, cauzele căderii fo..... (citeste mai departe articolul)
____________________________________
Alexa si-a pierdut rabdarea la Chiajna: -Trag un semnal de alarma!
29.04.17, 7:11 CET

Bild Fără victorie în cele 8 etape din play-out, Chiajna a ratat ocazii incredibile în prima repriză cu CSMS Iași, aspect care l-a dezamăgit profund pe antrenorul Dan Alexa. "A fost un joc disputat, am fost foarte organizați, consistenți, dar nu reușim să înscriem. Avem foarte multe situații, cornere, am avut bară, situații unu la unu. E același discurs pe care îl am după fiecare meci, dar trebuie să înscriem goluri.     Iași este o echipă de Europa League, au o formație omogenă, care îți pune probleme. Puteau să ne dea gol, dar apoi am controlat jocul. Trebuie să marcăm, ca să putem prinde locul de baraj. Sunt situații pe care nu mai poți să le controlezi ca antrenor. Jucătorii au avut determinare și s-au bătut. Este un punct până la urmă. Trag un semnal de alarmă! Dacă ratăm la fel, nu vom câștiga nici cu Târgu Mureș, nici cu Pandurii", a spus Alexa, la microfonul Digi Sport. Chiajna are 4 remize și 4 înfrângeri în play-out, ilfovenii m..... (citeste mai departe articolul)
____________________________________
Metropola Chiajna - sau dilema asumarii urbanului ca standard de viata si de locuire
28.04.17, 20:22 CET

BildText: Carmen Mihalache  Foto: Bogdan Cătălin Cazacioc, Bucharest Housing Stories    Chiajna de astăzi este percepută de către cei care o locuiesc – deopotrivă localnici și alogenii stabiliți aici, îndeosebi în ultimul deceniu – din ce în ce mai mult ca o „metropolă”, denumire șăgalnică ce trimite însă în modul cel mai serios și profund către un pronunțat aspect și caracter urban.       Modelul tradițional de locuire al Chiajnei din diferite perioade anterioare anului 1990 are încă o identitate certă dată de comunitățile coezive, de casele construite într-o relaţie de coerenţă cu vecinătăţile și cu mediul, ca și de unitatea stilistică a detaliilor lor arhitecturale, de străzile cu o identitate proprie. Acest model a început să fie puternic (și agresiv, am zice) concurat de construcțiile apărute pe teritoriul Chiajnei îndeosebi în perioada 2000 – 2015, cu densitate mare, cu localizări adesea improprii, realizate de cele mai multe ori într-un timp scurt, cu materiale ieftine și făr..... (citeste mai departe articolul)
____________________________________
4000 m2 - Giulesti Sarbi - Sector 6 - Bucuresti
17.04.17, 9:58 CET

BildBucuresti - Sector 6 - Giulesti Sarbi - 4000 m2 - 10 Euro /m2 - Intrare prin Strada Luncii - direct de la propietar - cadastru, curent la periferie - pentru mai multe detalii trimiteti-mi un mesaj sau suna-ti la +40310800731 - Robert..... (citeste mai departe articolul)
____________________________________
Greu cu ilfovenii! Dinamo nu va avea meci usor cu Chiajna: detaliul care ii da batai de cap lui Andone
13.02.17, 8:46 CET

Bild Articol de — Victor Vrînceanu Duminica, 12 Februarie   În ultimele 5 meciuri, jucătorii Concordiei s-au ridicat la nivelul mai galonaților adversari. Dinamo şi Concordia se luptă pentru obiective diametral opuse. Cu toate acestea, misiunea trupei lui Ioan Andone nu se anunță deloc uşoară pentru, că în ultima perioadă, Chiajna i-a pus mereu probleme. În ultimele 5 întâlniri din toate competiţiile, Dinamo a învins de două ori, ilfovenii tot de atâtea ori, iar un meci s-a terminat egal. Echipa lui Dan Alexa are un plus de moral pentru că a câştigat ultima întâlnire, în Liga 1, chiar în acest sezon, scor 1-0, în septembrie 2016. S-a jucat în Ştefan cel Mare, iar golul a fost marcat chiar de un fost "câine", Marian Cristescu. Eşecul a fost cu atât mai dureros cu cât a fost primul pe..... (citeste mai departe articolul)
____________________________________
Intreruperi programate în alimentarea cu energie electrica a E-Distributie Muntenia
26.01.17, 8:54 CET

  BildÎn municipiul Bucureşti       Între orele 08:00 – 16:00 în următoarele zone:   •strada Cameliei numerele impare de la numărul 31 până la numărul 39;   •strada Thomas Masaryk numerele pare, nr. 2, 6, 8;       Între orele 09:00 – 17:00 în următoarele zone:   •strada Poiana Narciselor, nr. 8, bloc 8A;       Între orele 10:00 – 14:00 în următoarele zone:   •strada Profesor Ion Ursu între strada Viitorului şi strada Radu de la Afumaţi şi strada Răsuri între strada Profesor Ion Ursu şi strada Doda Traian;       Între orele 10:00 – 18:00 în următoarele zone:   •strada Gării de Nord numărul 2-4, strada Gării de Nord numărul 6-8 scările 4,5 şi 6 şi Intrarea Luncani;       Între orele 10:30 – 16:30 în următoarele zone:   •strada Răspântiilor numerele fără soţ începând de la nr 19 până la stra..... (citeste mai departe articolul)
____________________________________
Numarul de locuitori din Chiajna s-a dublat "In trei ani nu vor mai fi terenuri disponibile pentru a construi ceva"
24.01.17, 9:37 CET

Bild Chiajna, „vecinul“ Capitalei din zona de vest, şi-a dublat în şase ani populaţia, la peste 17.000 de locuitori, iar dezvoltatorii spun că în modul în care se ridică blocuri şi case în această zonă, în 2020 nu va mai fi nicio parcelă de teren disponibilă. „Sunt foarte multe locuinţe aflate acum în construcţie şi rezervate deja. Cred că în următorii trei ani, până în 2020, acest ritm de construcţie se va opri, pentru că nu mai există terenuri disponibile“, a spus Florin Iancu, unul dintre dezvoltatorii care deţin proiecte în Chiajna. El este administratorul a 300 de apartamente construite din 2014 până acum în ansamblul Rezidenţial Orhideelor, vândut complet. Datele oficiale arată că anul trecut comuna Chiajna număra peste 17.000 de locuitori, însă numărul este şi mai mare în realitate, având în vedere că o parte dintre cei care se mută nu şi-au schimbat încă adresa de domiciliu. Dezvoltarea pe care a cunoscut-o Chiajna este si..... (citeste mai departe articolul)
____________________________________
Masini de gunoi, blocate la descarcare la groapa din Chiajna. IRIDEX: Romprest refuza plata suprataxei / Romprest - Locuitorii Sector 1 nu vor rămane cu deseurile neridicate
17.01.17, 7:42 CET

Bild36 de maşini Romprest, încărcate cu gunoi, sunt trase pe dreapta şi nu li se permite accesul, luni, la groapa de gunoi Chiajna din Ilfov după ce compania de colectare ar fi refuzat semnarea noului contract care prevede achitarea suprataxei de 80 lei pe tonă, susţin reprezentanţii IRIDEX Luni dimineaţă, 36 de maşini încărcate cu gunoi au fost trase pe dreapta şi nu li s-a permis accesul pentru descărcare la groapa de gunoi Chiajna, administrată de IRIDEX, pe motiv că reprezentanţii Romprest, cei cărora le aparţin maşinile, ar fi refuzat să semneze noul contract unde se prevede achitarea suprataxei de 80 de lei pe tona de deşeuri, au declarat oficialii IRIDEX pentru agenţia MEDIAFAX. "Nu e vorba despre nicio formă de protest din partea noastră. Pur şi simplu, operatorul Romprest, cel care este desemnat să facă salubrizarea în Sectorul 1, a refuzat să semneze noul contract, contract care prevedea şi achitarea taxei de 80 de lei pe tonă, taxă impusă de legislaţia românească emisă de Guvernul României. Refuză f..... (citeste mai departe articolul)
____________________________________
Primele declaratii ale vulturului Ovidiu Herea: Am venit la Chiajna pentru Dan Alexa si pentru a avea familia mai aproape! Ce spune despre lupta la retrogradare
17.01.17, 7:39 CET

BildChiajna a plecat în această dimineață în cantonament, iar Ovidiu Herea, cea mai nouă achiziție a ilfovenilor a făcut declarații, după ce ieri a semnat un contract un an și jumătate cu echipa antrenată de Dan Alexa "A contat faptul că Dan Alexa este antrenor aici, a contat și că sunt aproape de familie. Au fost lucruri importe pe mine. Eu sunt jucător profesionist, o să fac tot ce pot să joc cât mai bine, să mă antrenez cât mai bine pentru că sunt sigur că nu contează numele, nmu contează că am fost colegi. Contează doar cum te pregătești. Nu este pentru prima oară când joc la o echipă care speră la salvarea de la retrogradare. Îmi doresc să am un sezon bun aici, să facem lucruri frumoase la Chiajna și sper să scăpăm de emoțiile retrogradării. Sigur se va face o echipă bună aici, iar important pentru noi este să începem cât mai bine această jumătate de campionat", a declarat Herea pentru DolceSport.În Antalya, Chiajna va avea patru meciuri amicale. Pe 1..... (citeste mai departe articolul)