Articole

Articole

Stiri din sport, informatii de ultima ora, comentarii si opinii din sport, bloguri de sport, clasamente actualizate, livescore, liga fantastica, divizia fantastica, liga 1 Romania, liga a doua. Articole

Articole

Articole

www.prosport.ro

ProSport este un cotidian de știri sportive din România, dedicat cu precădere fotbalului. ProSport a fost înființat la data de 2 iulie 1997, de MediaPro, fiind primul ziar full-color din România, fiind condus de Ovidiu Ioanițoaia, director general, și Cătălin Tolontan, redactor-șef. În anul 2003, titlul a intrat în portofoliul trustului Ringier. Începând cu 12 ianuarie 2008, cotidianul Pro Sport a reintrat în portofoliul Media Pro.

Apariția și ascensiunea

ProSport a fost înființat la data de 2 iulie 1997, de catre Media Pro, cel mai mare trust media din Estul Europei. Ziarul avea la conducere pe cunoscutul jurnalist sportiv Ovidiu Ioanițoaia, iar ca redactor-șef pe Cătălin Tolontan. Aceștia au venit la ProSport împreună cu alți 40 de ziariști, după ce au demisionat în grup de la „Sportul Românesc”, ziar patronat atunci de Dumitru Dragomir. Din categoria premierelor realizate de ProSport se pot enumera: primul ziar full-color din România, primul ziar care a depășit 100.000 de exemplare/ediție, primul ziar sportiv care a tipărit ediții în afara țării, primul ziar sportiv care a oferit ediții speciale la stadion înainte și după terminarea partidei.

Coperta de debut a ziarului a avut titlul Dinamo ia tot și făcea referire la campania de transferuri din 1997 a echipei Dinamo, aceasta transferând cele două vedete ale Oțelului Galați, Daniel Florea și Daniel Rednic.

În anul 2000 s-a lansat site-ul www.prosport.ro.

www.chiajna.com