Chiajna, reguli noi / Octombrie 2021 – M.Mircea

Iată ca a venit timpul pentru contractarea unei societăți specializate în studii de trafic. Am decis demararea studiului de trafic în luna octombrie pentru că iulie-august-septembrie sunt luni de vacanță și concedii, iar traficul rutier este cu mult sub valorile normale și nu ar fi condus la o evaluare corectă. Este un proiect pe care am dorit să-l pornesc încă din anul 2019, înaintea pandemiei, dar din cauza situației neclare pe care am trăit-o cu toții, proiectul a fost amânat până în acest moment.

Un studiu de trafic efectuat cu date corecte și concrete reprezintă un prim pas în a oferi soluții viabile și eficiente pentru traficul rutier. Societatea care efectuează studiul de trafic pentru creșterea capacității de transport va avea la dispoziție toate datele necesare estimărilor: harta digitală, situația accidentelor rutiere sau situația lucrărilor edilitare.

Tot în acest proiect voi solicita agenților Poliției Locale Chiajna să nu mai permită sub nicio formă ca locuitorii să își parcheze mașinile pe trotuare sau în locuri unde acestea pot stânjeni traficul rutier.

Primarul dumneavoastră, Mircea Minea

Articolul precedentSansa pentru a continua

Related Articles

Stay Connected

2,985CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Latest Articles