Prințul William împlinește, astăzi, 39 de ani. Ce fotografii și mesaje a publicat Casa Regală Britanică

Prințul de Wales a distribuit, astfel, pe reţelele de socializare o fotografie de arhivă din copilăria lui William, făcută la Palatul Kensington. Imaginea alb-negru îl prezintă pe Charles în decembrie 1982, privindu-şi fiul de şase luni, în timp ce îl ţine în brațe.

Totodată, Charles a ținut să posteze și o altă fotografie mai recentă, în care apare alături de ducesa de Cornwall, și care este de la deschiderea primelor Jocuri Invictus.

Jocurile Invictus sunt o competiție sportivă înființată în 2014, de prințul Harry al Britanii, la care participă militari răniți pe front, majoritatea în Irak și Afganistan.

Regina Elizabeth i-a urat și ea ”La mulți ani!” prințului William într-o postare pe contul oficial de Twitter, iar Palatul Kensington a mulţumit ulterior pentru "mesajele călduroase" primite.

Mesajul de felicitare de pe contul de Twitter esste însoţit de fotografii cu ducele şi ducesa de Cambridge şi băiețelul lor la balconul Palatului Buckingham, dar şi cu William în uniformă militară.Prinţul William Arthur Philip Louis de Wales s-a născut la St Mary"s Hospital, Paddington, pe 21 iunie 1982.

…articolul original …

Related Articles

Stay Connected

2,980CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Latest Articles