Klaus Iohannis l-a invitat în România pe președintele SUA: „A fost perfect de acord să încercăm să organizăm o astfel de întâlnire”

Klaus Iohannis a anunțat că i-a adresat președintelui american invitația de a vizita România.

„Am avut două discuții scurte cu președintele Biden. Prima a fost la început, când, cu președintele Duda, am ținut să îl salutăm. A fost o prezență consistentă, a avut un discurs foarte solid. Am dorit să ne asigurăm că avem un parteneriat strategic foarte solid și că avem întreaga a atenție pentru flancul estic. Ne-a asigurat că se implică pentru a sprijini România și Polonia.

În cea de-a doua, tot scurtă discuţie (…), l-am invitat în România. I-am spus că îmi doresc să continuăm discuţia foarte bună pe care am început-o, în 2015, am avut prima întâlnire, atunci a fost vicepreşedintele Biden, și că îmi doresc foarte mult să întărim Parteneriatul strategic dintre România și SUA. A fost perfect de acord să încercăm să organizăm o astfel de întâlnire şi m-a asigurat încă o dată de faptul că este foarte dedicat acestui Parteneriat”, a declarat Klaus Iohannis, luni.

…articolul original …

Related Articles

Stay Connected

2,867CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Latest Articles