Horoscop, luni 14 iunie. Zi plină de NOROC pentru o zodie

BERBECAveți o ambiție cum rar se întâlnește. V-a intrat ceva în cap și nu va lăsăți până când nu va duceți la capăt ideea. Totuși, nu v-ar strică mai multă odihnă.

TAURSe anunță o zi aglomerată, dar și plină de satisfacții. La amiază o să aveți parte de un moment în care o să simțiți că nu mai puteți, dar o să va puneți repede pe picioare.

GEMENIAstăzi sunteți în căutarea stablitatii. Fie că e vorba de carieră, fie că doriți stabilitate în viață de cuplu, sunteți dispuși să faceți compromisuri pentru a scapă de perioada stresantă din ultimul timp.

RACLăsăți-va duși de val și nu va mai calculați fiecare mișcare. Este momentul vostru să străluciți și o știți foarte bine.

LEUSunteți convinși că doar voi aveți dreptate și alegeți calea cea grea, când cei din jur va oferă soluția salvatoare. Nu este momentul potrivit pentru orgolii.

FECIOARAÎncă de la prima ora trebuie să luați o decizie care o să va schimbă complet programul pentru weekend. Trebuia să plecați, dar o să fiți nevoiți să amânați momentul.

BALANȚăEste o zi minunată pentru a le spune celor din jur ceea ce simțiți. Ați ajuns la un echilibru emoțional și puteți acum să ziceți exact ceea ce credeți.

SCORPIONStresul din ultimele zile va aduce într-un punct în care trebuie să renunțați la ceva. Este vorba despre încheierea unei etape din trecut.

SĂGETĂTORZiua se va dovedi a fi una iesita din comun din punct de vedere al relației personale. Partenerul de viață vine cu o propunere de nerefuzat, ceea ce înseamnă că în weekend o să plecați într-un loc foarte interesant.

CAPRICORNÎnceputul de săptămâna va găsește în impas. Va aflați în mijlocul unei dispute între două persoane apropiate și se pare că de voi depinde stabilirea vinovatului.

VĂRSĂTOREste o zi foarte bună pentru a va reculege, chiar dacă aveți de muncă. E momentul să va faceți ordine în priorități și ar fi bine să nu înaintați cu proiectele de care nu sunteți 100% mulțumiți.

PEȘTICineva apelează la ajutorul vostru pentru o afacere, dar ideea vi se pare greșită încă de la început. Nu va lăsăți induși în eroare de alte persoane care nu sunt implicate direct.

Related Articles

Stay Connected

22,878FaniÎmi place
3,310CititoriConectați-vă
19,600AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Latest Articles