Horoscop de weekend 31 Iulie – 2 August 2020. Află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste

0
138

Berbec

Astrele țin cu tine în ceea ce privește spiritul tău de Cupidon și te vor influența să faci gesturi de iubire pentru partenerul tău. Cu siguranță vei reuși să-l surprinzi plăcut, mai ales că nu prea ai obiceiul de a face astfel de gesturi foarte des.

Taur

Se pare că pierzi destul de mult vremea, iar cineva care petrece mult timp cu tine pare a fi puțin iritat din această cauză. Încearcă să mai faci și puțină treabă prin casă, iar apoi te poți răsfăța, atât pe tine, cât și pe cei dragi, cu mici ieșiri în oraș.

Gemeni

Vei avea parte de un weekend excelent și totul se va datora unei rude care se întoarce acasă din delegația în care a fost plecată de o perioadă lungă de timp. Vei primi cadouri mici și suveniruri din partea acesteia și veți petrece momente frumoase împreună.

Rac

Familia ta pare să te menajeze pe tot parcursul weekendului și să facă lucrurile în locul tău. Vei rămâne plăcut surprinsă și vei avea chiar și o mică banuială că ar aștepta ceva în schimbul amabilității de care dă dovadă, dar nu este deloc așa.

Leu

Weekendul acesta ai frâu liber în ceea ce privește schimbările pe care voiai de mult să le faci în casa ta. Până acum ai fost reținută de unele păreri ale celor din jur și de faptul că nu ai avut timp liber, însă acum nimic nu mai poate sta în calea ta.

Fecioară

Weekendul acesta pare a fi destul de încărcat. Ți-au rămas unele treburi nerezolvate, trebuie să te întâlnești urgent cu cineva și mai ai și de făcut ordine prin casă. Nu te pierde cu firea și încearcă să rămâi organizată.

Citiți continuarea pe yve.ro