Influențele planetare au un rol important în aceste opoziții, care îți pot transforma viața într-un coșmar. Dacă vei cunoaște care este semnul complet incompatibil cu tine, vei avea grijă să-l ocolești în viitor. Cel puțin, nu îi vei permite să facă parte din cercul tău de apropiați și vei evita să începi o relație romantică cu el.

Este greu ca iubirea să reziste, în relațiile în care Marte se opune lui Uranus sau Neptun intră în contradicție cu Saturn. Iată de ce relații precum cea dintre Scorpion și Vărsător sau dintre Capricorn și Pești pot fi cu adevărat necâștigătoare, chiar dacă nativii se încăpățânează să înceapă o astfel de legătură.

Berbec

Semnul tău de foc este complet opus față de zodia volatilă a Balanței. Chiar dacă veți trăi o pasiune intensă, aceasta va fi de scurtă durată. Ulterior, deosebirile mult prea mari dintre voi vă vor îndepărta din ce în ce mai tare. Chiar dacă Balanța este, în general, un semn echilibrat, poate ajunge de-a dreptul sadică în preajma ta. Dacă nu vrei să sfârșești într-un ospiciu, este bine să stai cât mai departe de ea.

Taur

Nu te vei înțelege niciodată bine cu zodiile de apă, dar Scorpionul îți va face viața un iad. Deși amândoi aveți o imaginație erotică debordantă și nu vă veți da înapoi de la cele mai senzuale experimente, nu veți trece cu bine mai departe de dormitor. Conflictele vor fi la ordinea zilei între voi și nu vei putea să-i faci față perfidului Scorpion. Dacă vrei să te ferești de un calvar, stai cât mai departe de el de la început sau profită de o scurtă aventură, fără implicații sentimentale. Citește continuarea.