Horoscop 20 mai. Zodia care s-ar putea prăbuşi. Ce zodie primeşte sume mari de BANI

25

BERBEC

Sunt şanse să plecaţi într-o călătorie în interes personal, în care vă apropiaţi mai mult de persoana iubită. Este posibil să întâlniţi o persoană mai în vârstă, care vă va ajuta într-o afacere.

TAUR

O rudă vă propune să vă asociaţi într-o afacere. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere şi nu puteţi să refuzaţi. Fiţi cumpătat, pentru că sunteţi predispus la probleme digestive!

GEMENI

Intenţionaţi de multă vreme să porniţi o afacere, dar astăzi nu este momentul potrivit. Relaţiile sentimentale sunt stabile şi este favorizată colaborarea cu persoanele mai tinere.

RAC

Pot surveni evenimente neaşteptate, care vă dau programul peste cap. S-ar putea să aveţi musafiri din altă localitate sau să fiţi nevoit să plecaţi în vizită, scrie timpul.md.

LEU

Sunteţi hotărât să puneţi la punct detaliile unei afaceri şi să începeţi o viaţă nouă. Puteţi fi optimist, pentru că aveţi şanse mari de reuşită.

FECIOARĂ

Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin şi în afaceri. Familia şi colaboratorii vă apreciază iniţiativele. Ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă!

BALANŢĂ

S-ar putea să vă schimbaţi programul pe neaşteptate. Faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită. S-ar putea să descoperiţi că aveţi multe în comun.

SCORPION

Sunteţi foarte pragmatic şi intenţionaţi să porniţi o afacere la care vă gândiţi de mult timp. Un prieten vă propune un nou loc de muncă.

SĂGETĂTOR

Aveţi şanse să începeţi o activitate care vă va aduce mari satisfacţii financiare. Tot ce începeţi azi va avea trăinicie. Evitaţi speculaţiile!

CAPRICORN

La o întâlnire cu prietenii, faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă ajută să porniţi o afacere. Visele vi se pot îndeplini, dar evitaţi orice fel de speculaţii.

VĂRSĂTOR

Nu este momentul să mergeţi în vizită la prieteni. Cu partenerul de viaţă vă înţelegeţi foarte bine şi aveţi ocazia să petreceţi momente plăcute.

PEŞTI

What The Full Moon In Scorpio On May 7 Means

Zi bună pentru afaceri. Puteţi avea succes într-o activitate nouă. S-ar putea să plecaţi într-o călătorie în care obţineţi satisfacţii pe plan financiar şi sentimental.