Cum faci un bărbat să te dorească, în funcţie de zodie

0
96

Succesul pe care îl putem avea în relaţionarea cu o altă persoană este să-i vorbim pe limba ei pentru că aceasta să reacţioneze şi să răspundă pozitiv intenţiei noastre. Așadar, cum îl faci pe cel pe care-l placi să te dorească?

Berbec

Bărbatul din zodia Berbec este pasional şi plin de energie într-o clipă, pentru ca în momentul următor să aibă o privire rece dacă este ceva în neregulă. Pentru a-l face să te dorească și mai tare, trebuie să reiei procesul creativ, și, cu tolba de idei plină, să-i încălzeşti din nou inima. O atitudine îndrăzneaţă şi plină de viaţă îi va atrage pe loc atenţia şi îşi va dori să te cunoască. Încrederea în sine este o trăsătură care îl face pe Berbec să tresară. Atunci când îţi arăţi sensibilitatea, spiritul romantic şi feminitatea, cucereşti pe loc un Berbec care îşi doreşte alături de el o femeie în adevăratul sens al cuvântului.

Taur

Taurul este simbolul stabilităţii, fiind zodie de pământ. Este tăcut şi perseverent în a-şi atinge obiectivul odată ce şi l-a stabilit. îl atrage stilul de viaţă luxos, iar o femeie care are asemenea preferinţe îl face să vibreze, dorindu-şi să-i fie aproape. O femeie care apreciază simţul său practic, cu o doză sănătoasă de romantism şi cu valori solide în privinţa personalităţii ei întotdeauna va fi aproape de un nativ în Taur. Ceea ce îl încântă pe un bărbat în Taur este atitudinea feminină, de doamnă, a unei femei, cu gesturi delicate şi îngrijite. Nu te gândi să-i faci concurenţă cu replici tăioase în public, căci se va simţi inferior şi va încerca să iasă în evidenţă. Fii cumpătată în vorbe când ieşiţi cu prietenii şi oferă-i afecţiune şi iubire. Citește continuarea.