Semne că îi este dor de tine, în funcție de zodie

119

Deși nu vrea sau nu știe cum s-o spună, îți poți da seama că i-ai lipsit iubitului tău, după anumite semnale, specifice fiecărei zodii în parte. Privește-i acțiunile, citește-i limbajul corporal, urmărește-i expresiile feței și vei ști, cu siguranță, dacă i-a fost dor de tine.

Berbec

Berbecul este foarte competitiv, iar atunci când își simte amenințată cucerirea, începe să devină nesigur și agitat. Îți poate arăta că i-ai lipsit într-un mod nu tocmai plăcut, prin crize de gelozie sau agățându-se tot timpul de tine. Berbecul te vrea numai pentru el, așa că se va arăta foarte posesiv, chiar dacă este prea mândru să-ți spună direct că i-a fost dor de tine.

Taur

Deși este foarte devotat relației, Taurul este excesiv de încăpățânat și nu-și mărturisește sentimentele. Urăște nesiguranța, de aceea se arată foarte stăpân pe sine și nu se lasă ușor citit. Dar vei simți că i-a fost dor de tine din felul în care te privește, gesturile de afecțiune pe care nu le poate controla și micile atenții cu care te copleșește. Citește continuarea.