5 zodii se află sub protecția lui Dumnezeu. Horoscopul oamenilor norocoși

24

Acest lucru nu însemnă că restul semnelor zodiacale nu vor avea parte de ajutorul divin. Însă cele cinci zodii favorizate sunt pe lista Creatorului în ceea ce privește ajutorul acordat și dorințele împlinite.

Și pentru că Dumnezeu acționează prin entități intermediare, planetele protectoare sunt cele prin care își trimite binecuvântarea către aleșii săi.

Se știe că planeta Jupiter este marele benefic al zodiacului. Persoanele aflate sub oblăduirea sa au parte de noroc și de prosperitate, sunt ferite de boli și au relații armonioase. La urma urmei, Jupiter este zeitatea supremă la romani, protector prin excelență.

Berbec

Cu Soarele intrând în curând în semnul tău, vei avea parte de lumină pentru întreaga primăvară. Sentimentul de renaștere pe care îl trăiești se extinde în toate ariile vieții tale. Vei reîncepe proiecte amânate și te vei ocupa mai mult de dezvoltarea ta spirituală. Dumnezeu îți va scoate în cale persoane care să te călăuzească spre o nouă treaptă a evoluției tale, dar și oameni care să-ți dăruiască iubirea lor. Citește continuarea.