Horoscop februarie 2020. O lună plină de iubire, dar și sacrificii

92

Berbec

În această lună s-ar putea să primiți vești neașteptate despre un prieten de care nu ați auzit de mult timp. Citiți între rânduri, deoarece circumstanțele înșelătoare ar putea fi înconjurătoare; nu sunteți de acord cu nimic care nu vă place, cu excepția cazului în care vă puteți aduce punctul de vedere în această privință, deoarece ar putea exista ceva care vă lovește în zona dvs. de resurse comune. În ianuarie, există o concentrare mare de activitate în zona celor mai înalte speranțe și urări ale tale, mai ales după data de 15. Ați putea vedea multe dintre ele devenite realitate.

Taur

Idealurile și speranțele dvs. cele mai înalte sunt în centrul atenției în această lună și neliniștea pentru a schimba direcția în viața dvs. se instalează. Restricțiile legate de viața de acasă ar putea fi din ce în ce mai ușoare în acest moment, dar dorința dvs. de schimbări este redusă cumva de către dvs. responsabilități la baza de domiciliu. Volumul de muncă la locul de muncă pare să continue într-un mod foarte aglomerat, iar acest lucru vă prezintă o mulțime de restricții. Totuși, acestea sunt restricții care se impun de la sine – ar trebui solicitată o reajustare, deoarece această situație vă poate aduce multe sentimente de instabilitate.

Gemeni

Aceasta este o lună care va fi plină de surprize în ceea ce privește resursele de aderare și surse externe de venit. Acțiunea rapidă decisă de la baza de domiciliu poate fi destul de profitabilă. Sotul sau partenerul ar putea sa nu vada lucrurile asa cum faci, deoarece lipsa de intelegere este prezenta, o explicatie ar putea fi necesara. Lecția ar trebui învățată bine și nu lăsa grijile să îți înlocuiască modul de gândire, întrucât ești foarte clar în înțelegerea ta în această problemă. Responsabilitățile tale obiective ar putea să arate progres în această lună.

Horoscop Rac 2020 (21 iunie – 22 iulie)

Se pare că sunteți într-o lumină favorabilă pentru o creștere a veniturilor personale pentru o creștere sau promovare, munca grea va fi recunoscută. Mate sau partener ar putea să vă aducă griji inutile în această privință și puteți oferi partenerului o anumită reorientare într-un mod prietenos, dar va fi necesară o reajustare. Lipsa de învățământ superior poate prezenta un mic obstacol în calea dvs., dar experiențele de viață ar putea preceda. Lecțiile vor fi necesare pentru a vă ajusta viața de acasă cu oportunități personale de creștere a veniturilor partajate

Horoscop Leu 2020 (22 iulie – 22 august)

Punctul de vedere din ianuarie este pe zona dvs. de căsătorie și parteneriate. Armonia prietenoasă dintre tine și partenerul tău ar trebui să fie prezentă în ciuda anumitor dezacorduri în legătură cu mediul tău de acasă. Acest lucru ar putea fi rezolvat printr-o comunicare prietenoasă și plină de iubire, atât timp cât nu lăsați nici o îngrijorare să vă supere, deoarece lucrurile ar putea fi rezolvate cu ușurință. Imaginea ta de ansamblu ar trebui privită fără frustrare. Știrile cu privire la performanța ta în muncă ar putea ajunge la tine, dar acest lucru nu va fi o consecință majoră. Oportunitatea pentru o sursă de câștig de active vă poate fi deschisă; sfaturi de la o persoană mai învățată și cu mai multă experiență ar trebui să fie analizate, întrucât nu vă este atins intelectual în această situație de către dvs.

Horoscop Fecioară 2020 (22 august – 22 septembrie)

Vă veți concentra pe munca dvs. pentru cea mai mare parte a acestei luni. Veștile surprinzătoare legate de această zonă vor fi primite de dvs., dar acestea sunt conectate la ceva care a fost în curs de timp. Orice sursă de speculație sau de risc monetar va trebui să fie negociat agresiv de către tine, astfel încât să poți obține cea mai bună ofertă pentru tine și multe întrebări ar putea fi puse, deoarece lipsa de înțelegere a problemelor ar putea fi prezentă. Rezultatul favorabil ar putea fi foarte bine atins. Gândurile vor fi clare cu referire la ceea ce doriți în veniturile personale oferite, dar pot apărea griji. Asteptari realiste sh

Horoscop Balanta 2020 (22 septembrie – 23 octombrie)În conformitate cu horoscopul dvs., activitățile sociale de divertisment și sociale ar putea fi pe agenda acestui ianuarie 2020 pentru dvs., deoarece vremurile plăcute ar putea să vă vină într-o manieră foarte surprinzătoare. Cheltuielile monetare ar trebui luate în considerare, deoarece costul poate fi mai mare decât puteți mesteca. Înțelegerea cu partenerul sau partenerul ar putea fi prezentă, nu permiteți furiei reprimate să arunce lucrurile în proporție. Ar trebui elaborată o înțelegere reciprocă – analizarea situației cu o minte deschisă va fi necesară, deoarece înțelegerea dvs. pare să fie afectată aici chiar acum.

Horoscop Scorpion 2020 (23 octombrie – 22 noiembrie)

Modificările din fața casei tale ar putea fi foarte marcate în această lună, deși timpurile iubitoare cu perechea îți vor oferi un anumit echilibru. O mulțime de comunicări înapoi și înapoi conectate la linia de lucru ar putea fi prezente, iar diferențele de opinie ar putea duce la îmbutelierea mâniei în tine. Încercarea de a rezolva diferențele va fi cel mai sănătos curs. Vești surprinzătoare ar trebui să fie așteptate până la jumătatea lunii, iar intuiția dvs. ar trebui să fie plătită în luarea deciziilor. Comunicarea cu o sursă privată ar putea fi de mare ajutor. Evitați frustrările care ar putea fi reflectate la domiciliu într-un mod negativ.

Mai multe aici.

Original Article