Ce bărbat te iubește cu adevărat, în funcție de zodia ta

98

Compatibilitatea dintre zodii, influențele astrale și atracția naturală au foarte multe de spus în relațiile noastre de iubire. Un bărbat poate să se îndrăgostească nebunește de tine pe baza acestor trăsături, chiar dacă stabilitatea legăturii va fi ulterior decisă de potrivirea dintre personalitățile voastre.

Berbec

Cu siguranță vei fi iubită de o zodie de foc, ca și tine. Leul și Săgetătorul sunt atrași în mod natural de tine și sunt gata să-ți jure iubire veșnică în primele clipe ale relației voastre. Dar nici zodiile de apă nu te ocolesc. Pasionalul Scorpion și sensibilul Rac pot fi la fel de îndrăgostiți de tine și îți pot pune lumea la picioare.

Taur

Te înțelegi foarte bine cu Fecioara și s-ar putea ca un bărbat din această zodie să fie îndrăgostit de tine. Semnul tău este dedicat dragostei, plin de pasiune și senzual, de aceea vei atrage bărbați romantici, precum cei din zodia Peștilor. Dar ai nevoie de persoane care să poată tolera spiritul tău dominator, de aceea cel mai potrivit partener pentru tine este nonconformistul Vărsător. Citește continuarea.

Original Article