Horoscop 31 ianuarie 2020. Vești proaste și dezamăgiri

89

Berbec
Colegul în care aveai cea mai mare încredere te dezamăgeste. Ceea ce a făcut te poate afecta direct. Cel puțin ai învățat o lecție: adevăratele prietenii nu le găsești la tot pasul.
Taur
De dimineață ai mult de alergat. Ești nevoit să rezolvi o problemă legată de o moștenire. După-amiază îți faci bagajele. Seara pornești într-o călătorie împreună cu partenerul de viață.
Gemeni
Te uimește atitudinea unui partener de afaceri. Nu te-ai fi așteptat la așa ceva tocmai azi. E clar că vei face niște ore suplimentare. Acum trebuie să-i explici și persoanei iubite de ce întârzii.
Rac
Constați că ai cheltuit cam mult zilele astea și s-ar putea să ai probleme serioase cu banii până la salar. Noroc cu un fost coleg îți propune o colaborare pe termen lung. Deja negociezi partea financiară.
Leu
O persoană mai în vârstă te ajută cu sfaturi și, astfel, reușești să împiedici un conflict gata să izbucnească în familie. Abia aștepți seară, să te relaxezi în oraș cu prietenii.
Fecioară
Schimbări la job. S-ar putea să ți se ofere un nou loc de muncă sau să fi promovat. Ești interesat doar dacă și câștigurile sunt mai mari. Dar de responsabilități, ce spui? Consultă-te și cu partenerul de viață.
Balanța
Dimineață ești cam agitat că urmare a unor discuții în familie. Poate ar trebui să acorzi mai mult timp activităților casnice. Ia inițiativă și propune niște schimbări, împarte sarcinile, fă un program, implică-te….
Scorpion
Primești o veste neplăcută în legătură cu o persoană apropiată. Nu vrei să stai deoparte și te decizi să acționezi, indiferent ce înseamnă asta. Prietenii vor aprecia ajutorul tău.
Săgetător
Dimineață nu ai chef de nimic, nici să vorbești. Îți bei cafeaua și pleci. Partenerul e neliniștit, crede că s-a întâmplat ceva. Măcar răspunde-i la mesaje. Spre seară îți revine bună dispoziție.
Capricorn
Este posibil să ai o dezamăgire în dragoste, dar nu te lasă dărâmat. Urmează un alt început. Trebuie, doar, să ai răbdare, să aștepți. Nu refuză comunicarea cu cei din jur.
Vărsător
Când nu stai prea bine cu banii ai tendința să neglijezi relațiile sentimentale. Persoana iubită o să îți reproșeze că ești indiferent. Și pe bună dreptate: ce legătură are una cu alta?
Pești
Ești încăpățânat, prin urmare, nu lași nimic de la ține! Din cauza asta colaborezi greu cu colegii. Încearcă să fii mai flexibil. Seară primești o veste extraordinară din partea unui prieten bun.

sursa

Original Article