HOROSCOP 2020 Berbec

In 2020, astrele te vor impinge sa dai dovada de mai multa independenta decat de obicei. Pe de alta parte, poti acum sa renunti la unele obiceiuri costisitoare, pe care le cultivi doar in virtutea obisnuintei, si nu neaparat pentru ca te reprezinta.

HOROSCOP 2020 Taur

Incercarile nu te vor ocoli deloc, asa ca straduieste-te sa fii cat mai lucida si mai obiectiva. Iti va fi foarte greu, dar vei reusi sa dobandesti forta interioara si un sentiment de libertate care te va ajuta sa depasesti greutatile.

HOROSCOP 2020 Gemeni

Pentru tine, anul 2020 are o dominanta astrala neptuniana. Vei fi tentata sa evadezi din cotidianul care iti aduce insatisfactii. Ca sa eviti o eventuala destabilizare materiala, delimiteaza-ti obiectivele si termenele si nu le incalca sub nicio forma.

HOROSCOP 2020 Rac

Atitudinea lui fata de bani este cea a timidului fata de tot ce-l inconjoara. Din punctul lui de vedere, nevoia de a castiga bani nu e o virtute, ci o corvoada. Atat de nesuferita, incat adesea prefera sa se multumeasca si cu foarte putin, numai sa nu aiba nevoie sa castige mai mult.

Citește continuarea aici.

…articolul original