Manchester City a bătut palma cu fosta echipă a lui Steliano Filip, Hajduk Split, pentru un puşti de 18 ani. "Cetăţenii" l-au transferat pe căpitanul naţionalei Under 19 a Croaţiei, Ante Palaversa.

Echipa pregătită de Pep Guardiola va plăti şase milioane de euro pe mijlocaş, dar acesta va ajunge pe Etihad Stadium în vara anului 2019. Palaversa va continua în tricoul celor de la Hajduk Split până la finalul sezonului, pentru a evolua constant.

Ante Palaversa to Manchester City is done. ✅ pic.twitter.com/tG88C2K9mV

— City Watch (@City_Watch) January 29, 2019

Formaţia din Split nu s-a mulţumit doar cu şase milioane, aşa că gruparea a păstrat şi un procent de 10% dintr-o eventuală vânzare viitoare, în plus, urma altor clauze, aceasta ar putea obţine în timp alte trei milioane de euro.

Palaversa este al treilea cel mai scump jucător vândut de Hajduk în toată istoria sa, fiind devansat de Kalinic (la Blackburn, în 2009) şi Vlasic (la Everton, în 2016).

ULTIMA ORĂ BREAKING Declaraţie incendiară a unui oligarh: Putin este gata în orice moment să PĂRĂSEASCĂ ţara. „Elicopterul este pregătit” …..articolul original