Croatul Craiovei îşi laudă colegii: „Avem cel mai bun atac din România”. Pe Mitriţă îl vrea transferat abia după „ce luăm cupa şi campionatul”

0
289

Croatul Renato Kelic (27 de ani) este entuziasmat de forma colegilor săi din ofensivă, spunând că Universitatea Craiova are cea mai bună linie de atac din Liga 1 Betano. Fundaşul oltenilor a tras şi câteva concluzii după cantonamentul făcut în Antalya şi a spus cine porneşte cu prima şansă pentru câştigarea titlului.

„A fost un cantonament lung, dar bun. Am fost de multe ori în Antalya şi nu au fost niciodată atâtea ploi, dar, per total, am avut condiţii foarte bune de cantonament şi antrenament. Sper să avem terenuri bune în România, chiar dacă va fi vremea urâtă, mai ales că noi jucăm un fotbal tehnic, cu mingea jos. Cred că avem cel mai bun atac din România, Mitriţă şi Koljic au marcat multe goluri, au venit Cristea şi Nuno Rocha. Sper să nu-l pierdem pe Mitriţă, vreau să rămână, este golgheterul Ligii 1 şi un jucător foarte important pentru noi. Nu ştiu de unde are oferte, din America, de oriunde, dar să rămână acum să luăm titlul şi Cupa, apoi poate fi vândut pe mai mulţi bani. Lupta pentru titlu este echilibrată, CFR are un avantaj, dar se vor înjumătăţi punctele şi suntem acolo. E important pentru noi ce vom face în aceste cinci meciuri rămase”, a spus Kelic.

„Kelic ar trebui să spună că avem cea mai bună apărare, el făcând parte din ea”, a comentat Devis Mangia declaraţia elevului său.

ULTIMA ORĂ A trimis Rusia mercenari în sprijinul preşedintelui Venezuelei, Nicolás Maduro? Răspunsul „liniştitor” al Moscovei …..articolul original