Adrian Popa (32 de ani) a vorbit despre un aspect intens discutat pe vremea când îmbrăca tricoul FCSB-ului, despre un posibil dopaj. Mijlocaşul a negat totul şi a declarat că suplimentele pe care le primea în România le-a luat şi în Anglia, la Reading.

Popa a făcut parte din lotul FCSB, pe vremea când erau cucerite două titluri consecutive în Liga 1 Betano. La acea vreme, condiţia fizică foarte bună a jucătorilor a fost pusă pe baza consumului anumitor substanţe ilegale. Chiar dacă erau angrenaţi pe 3 fronturi, Liga 1, Cupa României şi întrecerile internaţionale, jucătorii evoluau la un ritm ridicat.

Mijlocaşul spune că echipa era supusă controalelor la perioade regulate de timp, iar dacă ceva era în neregulă s-ar fi văzut în rezultatele testelor: ”Toate vitaminele pe care le-am luat la Steaua (n.r. FCSB), le-am luat şi în Anglia. Nu e niciun doping. Ba chiar în perioada aceea, pentru că jucam mult în Europa, aveam controale inopinate la antrenament şi ne luau foarte des după meciuri. Ţin minte că aveam o zi liberă şi eram acasă. Am fost chemaţi şase inşi la control sau opt, nu mai ştiu exact…

Dacă ar fi fost vreunul dopat, la câte teste am făcut atunci, sigur ar fi ieşit ceva. Dar sunt mulţi invidioşi! Nimeni nu ştie cât am muncit la antrenamente, ce antrenamente făceam, ci doar cei care au fost implicaţi direct. Munca s-a văzut în teren. Pentru cei răutăcioşi, cel mai uşor a fost să spună că a fost vorba de dopping”, a declarat Adi Popa pentru Fanatik.

Citeşte şi OFICIAL | Transferul anunţat azi de FC Botoşani. Pe cine a adus Liviu Ciobotariu

ULTIMA ORĂ Descoperire şocantă făcută la Penitenciarul Rahova. Este INCREDIBIL ce a făcut o angajată, educatoare, care trebuia să îi înveţe pe deţinuţi bunele maniere/ În scandal este implicat şi interlopul „Crocodilu” …..articolul original