Fostul fundaş al echipei Newcastle, Steven Taylor, în vârstă de 32 de ani, a fost prins că a jucat la trei capete. Fotbalistul născut în Londra a fost pus la zid de cântăreaţa Katy Coffey, când a aflat că era iubitul altor două femei.

"Mi-a spus că vrea să ne căsătorim şi să avem copii. Nu-mi vine să cred. Cred cu certitudine că este ceva greşit cu el. Oamenii nu trebuie trataţi în asemenea hal. Crede că doar pentru că este fotbalist poate să trateze oamenii ca pe nişte cârpe. Avea acelaşi alint pentru toate trei. Este bolnav! Nici măcar nu s-a obosit să fie original", a declarat artista Katy, potrivit The Sun.

Steven Taylor avea o relaţie cu Diana Adomaitis, model în vârstă de 22 de ani, iar în acelaşi timp se mai vedea şi cu un alt model australian, care l-a dat de gol într-o postare publică pe Twitter: "Asta este tot ce am avut de spus"

This is the last I have to say 😂😂😂😂 #steventaylor pic.twitter.com/vOGVxyVVlk

— Aiden Brady (@aidiebrady) January 14, 2019

Jucătorul nu recunoaşte însă nimic., dar adoptă o atitudine de superioritate. Acesta a precizat că este singur, iar cele trei vor să îşi facă publicitate, folosindu-i numele: "Dacă aş fi fost căsătorit, m-aş fi predat, dar nu sunt".

View this post on Instagram

Happy Monday everyone 😃💫🙋🏼‍♀️

A post shared by Katy Coffey🎤 🎬📸⭐️🎼💿🎥 (@katycoffey_) on

View this post on Instagram

Summer vibes. 👙 #vacation #moldovamea #vacationmode #happy #girl #photooftheday #summervibes #summer #holiday #vibes #bikini #poolparty #tanned #brunette #sexy #memories #tattoo #bikinimodel #hot #day #summertime #summer2018 #lovinglife

A post shared by Diana Adomaitis 👑 (@miss_diana_a) on

După o carieră în Premier League, apărătorul a ajuns în Noua Zeelandă, acolo unde evolueaza pentru Wellington Phoenix, echipă ce activează în campionatul Australian.

ULTIMA ORĂ Când au văzut ce îi fac angajaţii aeroportului acestui avion, al unei companii low-cost, cu care trebuiau să DECOLEZE, pasagerii au intrat în panică. Cineva a filmat totul, iar clipul s-a viralizat. Autorităţile din Italia au deschis ANCHETĂ | VIDEO …articolul original