Timişoara Saracens a reluat pregătirile pentru următoarele două partide din Challenge Cup la rugby. Echipa bănăţeană a efectuat pe 3 ianuarie primul antrenament, iar pe 11 şi 18 ianuarie va evolua în compania formaţiilor Newport Dragons (Ţara Galilor) şi Northampron Saints (Anglia).

Deşi echipa sa a înregistrat înfrângeri pe linie şi nu a acumulat vreun punct până în acest moment, talonerul Andrei Radu (31 de ani) este mulţumit de modul în care el şi colegii săi s-au pregătit şi e convins că Timişoara poate face meciuri bune. ”Antrenamentele au fost bune, suntem dornici de muncă. Suntem entuziamaţi că avem sanşa la începutul acesta de an să mai jucăm două meciuri foarte puternice împotriva a două echipe de top din Europa, dorim să profităm la maxim de această oportunitate şi să ne bucurăm de rugby-ul pe care îl vom juca. Sunt două meciuri de top pe care orice jucător de rugby ar dori să le joace weekend de weekend, cu adevărat la cel mai înalt nivel şi, aşa cu spuneam, vrem să ne bucurăm de rugby şi zic că acest lucru îl putem face doar printr-o prestaţie bună, să ieşim cu fruntea sus de pe teren”, a declarat jucătorul, citat de FRR.ro.

Cu 3 etape rămase de disputat din Grupa 1, Timişoara este ultima în clasament, locul 4, cu 0 puncte. Primul loc este ocupat de Clermont (Franţa), 20 de puncte, urmată de Norhampton Saints, 10 puncte, şi Dragons, 5 puncte. În play-off-ul Challenge Cup se califică primele locuri din cele 5 grupe şi cele mai bune 3 locuri secunde.

ULTIMA ORĂ Poliţiştii britanici au rămas PERPLECŞI când au găsit, pe bancheta din spate a unui Audi furat în Londra, o fetiţă de origine română. DETALIUL vestimentar care a dat naştere unui MISTER uriaş …articolul original