Lassana Diarra (33 de ani) a decis să renunţe la cariera de fotbalist. Mijlocaşul aflat sub contract cu PSG a luat decizia ca urmare a situaţiei de la club. Nu a prins foarte multe meciuri în acest sezon, iar accidentarea de la genunchi a fost încă un motiv care a contat în luarea deciziei.

Diarra a fost luat de parizieni în luna ianuarie a anului trecut, pentru ca echipa să beneficieze de experienţa sa. Antrenorul Tuchel i-a transmis că vrea să-l păstreze şi în 2019, fie în lot, fie din postura de membru al staff-ului tehnic, dar a refuzat. Supărat pe întreaga situaţie şi că se vede în imposibilitatea de a se face remarcat la o echipă precum PSG, Diarra a pus capăt unei cariere începute în 2004.

Din precizările presei din Franţa, mijlocaşul era un adevărat lider al vestiarului. Se impunea în faţa starurilor Neymar sau Mbappe şi din acest motiv este dorit şi de Thierry Henry în echipa tehnică de la AS Monaco. Diarra a anunţat, pentru moment, că vrea să ia o pauză, astfel că ambele echipe se văd nevoite să aştepte dacă îl vor.

Diarra şi-a început cariera de fotbalist profesionist la Le Havre. Ulterior, a trecut pe la echipe puternice la nivel european, precum Chelsea, Arsenal sau Real Madrid. La nivelul primei reprezentative a Franţei, mijlocaşul a bifat 34 de prezenţe.

12 trofee a cucerit Diarra în carieră, toate pe plan intern.

— RMC Sport (@RMCsport) January 7, 2019

ULTIMA ORĂ Poliţiştii britanici au rămas PERPLECŞI când au găsit, pe bancheta din spate a unui Audi furat în Londra, o fetiţă de origine română. DETALIUL vestimentar care a dat naştere unui MISTER uriaş …articolul original