PSG şi-a pierdut un "wonderkid". Timothy Weah (18 ani) a plecat de la campioana Franţei, fiind împrumutat la Celtic, în Scoţia. Fiul lui George Weah a fost cedat pentru a prinde minute şi experienţă. Celtic a oficializat mutarea în urmă cu scurt timp, iar atacantul a fost împrumutat până la finalul sezonului.

"Suntem încântaţi să anunţăăm că Timothy Weah s-a alăturat clubului nostru, fiind împrumutat timp de şase luni de la PSG. În vârstă de 18 ani, acesta a marcat de două ori în şase meciuri la echipa mare a lui PSG, strângând şi şase selecţii la naţionala SUA", se arată într-un comunicat emis de Celtic.
Plecarea lui Weah de la PSG a fost anunţată încă de la finalul anului trecut. Timothy Weah s-a născut în SUA, unde a făcut primii paşi în fotbal. Din 2014, el s-a alăturat centrului de formare al clubului Paris Saint-Germain. Timothy Weah anunţase şi el încă din decembrie 2018 că va părăsi PSG.
"Aceste câtea luni au fost extraordinare, chiar dacă nu am jucat mult. Am fost întotdeauna recunoscător pentru oportunităţile pe care le-am avut la începtul sezonului, pentru că îmi deschid multe uşi în această iarnă. Sper că, după aceste şase luni, voi fi pregătit să revin pe Parc des Princes şi să dau totul pentru voi. Mândru să fiu parizian", a scris Timothy Weah, pe reţelele de socializare.

— Celtic Football Club (@CelticFC) 7 ianuarie 2019

ULTIMA ORĂ Poliţiştii britanici au rămas PERPLECŞI când au găsit, pe bancheta din spate a unui Audi furat în Londra, o fetiţă de origine română. DETALIUL vestimentar care a dat naştere unui MISTER uriaş …articolul original