Ioan Hora (28 de ani), fost golgheter al Ligii 1 Betano în perioada în care juca pentru Pandurii Târgu Jiu, e marele transfer încercat de Edward Iordănescu (40 de ani) la Gaz Metan Mediaş.

Hora s-a despărţit de curând de turcii de la Akhisarspor, club care i-a plătit un salariu de aproximativ 40.000 de euro în fiecare lună, iar în această iarnă va trebui să ia o decizie privind viitorul său. Dorit insistent de Dinamo, Hora e considerat o opţiune şi de Astra Giurgiu, iar Edi e ultimul care intră în cursă. Avantajul fiului lui Anghel Iordănescu? A lucrat cu Hora la Pandurii şi l-a transformat în golgheterul Ligii 1. Dezavantajul? Lipsa banilor şi situaţia complicată de la Mediaş, cu clubul zbătându-se între reorganizare şi găsirea luminiţei de la capătul tunelului: "Hora este un jucător cu care am lucrat, cu care am făcut performanţă la Pandurii, când a ieşit golgheterul României. Are potenţial, pentru mine poate fi oricând un jucător esenţial, dar, ţinând cont de aceste restricţii financiare, aducerea lui depinde de mai mulţi factori. Avem trei atacanţi în lot, ca să putem să apelăm la Hora trebuie să mai aşteptăm o zi sau două. Îl respect foarte mult, cred în el foarte tare, mi-aş dori să lucrăm din nou, dar e prematur să vorbim despre el", a declarat Edi Iordănescu, luni seară, la Digi Sport.
CFR, Gloria Bistriţa, ASA Târgu Mureş, Pandurii, UTA, Konyaspor şi Akhisarspor sunt celelalte echipe din cariera lui Ioan Hora, care a câştigat titlul de golgheter în Liga 1 în sezonul 2015/2016. Imediat, s-a transferat la Konyaspor.

ULTIMA ORĂ Poliţiştii britanici au rămas PERPLECŞI când au găsit, pe bancheta din spate a unui Audi furat în Londra, o fetiţă de origine română. DETALIUL vestimentar care a dat naştere unui MISTER uriaş …articolul original