Arjen Robben (34 de ani) este foarte aproape să părăsească Bayern Munchen, iar echipe importante ale Europei au început să se intereseze de serviciile sale. Mijlocaşul şi-a spus părerea în cazul unei echipe, Inter, pe care spune că nu ar refuza-o, dacă propunerea va fi oficializată.

Serios? Sunt foarte mândru şi fericit (n.r. de interesul Interului). În ultima perioadă am fost ocupat, dar este plăcut să aud că mă vrea. Pentru mine, totul e deschis pe viitor, încă aştept. Vreau să analizez şi să mă pregătesc cât mai bine. Acum îmi doresc să mă întorc la echipă şi să joc cât mai mult. Mă simt privilegiat că echipe importante se interesează de mine”, a declarat Robben, citat de football-italia.net.

Robben nu este singurul care poate pleca de la Bayern. Şi Frank Ribery (35 de ani) poate părăsi Munchenul, iar deciziile pare i-au aparţinut, în mare parte, lui Uli Hoeness, preşedintele campioanei Germaniei. Clubul are probleme mari în campionat şi se doreşte aducerea unor fotbalişti noi, care să aducă un suflu nou. ''Este foarte probabil ca ei să fie la ultimul lor sezon cu FC Bayern (n.r. pentru Ribery şi Robben). Efectivul nostru va fi remaniat pe anumite posturi. Trebuie să ducem o politică de transferuri foarte ofensivă, pentru că avem casieria plină'', declara oficialul bavarez în urmă cu o lună.

Robben a adunat 10 sezoane în tricoul bavarezilor. În această perioadă a câştigat 19 trofee, printre care o Ligă a Campionilor. Ribery are peste 11 sezoane pentru campioana Germaniei, adunând 22 de trofee.

ULTIMA ORĂ Poliţiştii britanici au rămas PERPLECŞI când au găsit, pe bancheta din spate a unui Audi furat în Londra, o fetiţă de origine română. DETALIUL vestimentar care a dat naştere unui MISTER uriaş …articolul original