Marius Şumudică (47 de ani) nu l-a uitat pe Denis Alibec (28 de ani), cel cu care are o relaţie specială încă de pe vremea când au lucrat împreună la Astra. Atacantul trece printr-o perioadă umbrită a carierei sale, de doi ani, iar antrenorul de la Al Shabab a dezvăluit că a încercat de mai multe ori să-l transfere pe vârful trecut pe la FCSB şi revenit la Giurgiu.

FCSB l-a transferat după un sezon în care Budescu şi Alibec au "cărat" în spate Astra spre titlu, împreună cu Marius Şumudică. Doar unul a şi reuşit la formaţia lui Gigi Becali. După şase luni bune, Alibec a picat din punct de vedere al formei şi a făcut cale întoarsă la Giurgiu. Marius Şumudică a dezvăluit că a încercat de mai multe ori să-l transfere pe atacant.
"Am încercat foarte mult să-l iau pe Alibec. Tot am vrut să-l iau, am vrut să-l iau când era la FCSB. Le-am explicat celor de aici că ar fi un câştig dacă ar juca împreună cu Budescu. Atacantul de aici e Shamranim, care mai are 10 goluri ca să devină cel mai bun marcator din istoria Arabiei Saudite. E foarte greu să-l pe Denis, mi-aş dori din suflet. Se discută despre anumiţi atacanţi, dar cu o valoare de piaţă de 10 milioane de euro.
În momentul în care s-ar face un efort financiar, nu cred că există în România un atacant care să valoreze atât. Facea şi el banii aştia când era în vârf de formă. Eu sunt convins că Denis joacă uşor în campionatul ăsta. Mi-e greu să mai iau un român, puteam să-l iau pe Bogdan Stancu, vă spun sincer. Am zis că avem nevoie de el, dar vor ceva mai mult. Vor jucători de 26-27 de ani, să plătească sume de transfer de patru-cinci milioane"
, a spus Marius Şumudică, luni seara, la DigiSport.
Denis Alibec a marcat un singur gol în acest sezon la Astra, în 11 meciuri, timp în care a livrat două pase decisive. Cota lui Alibec s-a prăbuşit şi ea. De la 3 milioane de euro, cât valora când a ajun la FCSB, atacantul mai valorează "doar" 800.000 de euro.

ULTIMA ORĂ Poliţiştii britanici au rămas PERPLECŞI când au găsit, pe bancheta din spate a unui Audi furat în Londra, o fetiţă de origine română. DETALIUL vestimentar care a dat naştere unui MISTER uriaş …articolul original