Potrivit sursei citate, pe site-ul tribunalului UE, dosarul Dragnea vs Commission Case T 738/18 a fost înregistrat pe 11.12.2018.

Surse de la Luxemburg citate de Ziare.com au explicat că Dragnea nu mai putea ataca direct raportul OLAF, pentru ca ieşise de mult timp din termen, dar liderul PSD a ales o cale indirectă şi atacă raspunsul negativ primit de la Comisia Europeană privind o plângere făcută în legătură cu raportul OLAF.

Dragnea acuză că OLAF nu i-ar fi respectat dreptul de a fi audiat, prezumţia de nevinovăţie cu ocazia realizării Raportului, care ar fi fost întocmit cu încălcarea regulilor de bună administrare a justiţiei. Liderul PSD îi are ca avocaţi pe Bernard O'Connor şi Sebastien Gubel.

Dosarul Tel Drum de la DNA se bazează pe o investigaţie OLAF care constata o fraudă cu fonduri europene în domeniul construcţiei de drumuri şi recomandă recuperarea integrala a 21 de milioane de euro.

Liviu Dragnea este urmărit penal, în acest dosar, pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătura cu favorizarea companiei în privinţa acordării de contracte. Faptele ar fi fost comise în perioada în care era presedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.…..articolul original