Fostul ministru al Muncii a ţinut să facă mai multe precizări privind mutarea ei de la Ministerul Muncii într-un alt minister, iniţial la Transporturi, apoi la Dezvoltare, subliniind că nu e într-o relaţie tensionată cu şeful ei politic, Liviu Dragnea.

„Nu Liviu Dragnea a cerut mutarea mea la alt minister. EU am solicitat acest lucru, cu riscul asumat sa rămân in afara guvernului, pentru ca la Ministerul Muncii am reuşit sa îndeplinesc programul de guvernare care avea termen de finalizare 202“, a scris Vasilescu pe Facebook.

De asemenea, fostul ministru a subliniat că situaţia în care se află ea nu îl are în spate pe Liviu Dragnea, ci pe şeful statului, Klaus Iohannis. „Nu am vorbit vineri nici măcar telefonic cu Liviu Dragnea, iar dacă era ceva de reproşat nu el era persoana in cauza, pentru ca nu el a declanşat aceasta situaţie. Nu o cunosc pe doamna de la ANAF şi nu am propus-o pe vreo funcţie“, a continuat fostul ministru al Muncii.

Nu în ultimul rând, Vasilescu a sugerat că îi va da în judecată pe cei din presă care dau informaţii false. „Dacă persistaţi în această telenovela de prost gust, data viitoare vă vor răspunde avocaţii mei“.…..articolul original