Filipe Teixeira (38 de ani) şi-a reziliat, în cursul zilei de joi, înţelegerea cu FCSB, dar va semna o nouă înţelegere din ianuarie. Mijlocaşul va avea un salariu mai mic.

Joi a venit un comunicat pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, în care se precizează: ”De Andrade Teixeira Filipe VS. FC FCSB – Încetare raporturi contractuale – Admite cererea. Constată încetarea raporturilor contractuale dintre părţi, prin acordul părţilor, începând cu data pronunţării prezentei. Irevocabilă", se anunţă site-ul lpf.ro.

Decizia a fost confirmată de Emilain Hulubei, preşedintele AFAN: ”Teixeira avea contract până în vară, dar avea o clauză prin care în cazul în care echipa nu se califica în cupele europene înţelegerea putea fi reziliată de comun acord, în iarnă. Este în negocieri, probabil va semna noul contract atunci când se va întoarce din vacanţă, în ianuarie. Din câte am văzut şi Steaua îl doreşte şi el îşi doreşte să continue la Steaua. El se află momentan în Portugalia, la recuperare" a declarat oficialul la Digi Sport Matinal.

Gigi Becali afirma că îi va prelungi înţelegerea lui Teixeira şi s-a ţinut de promisiune. Teixeira a acceptat noile condiţii oferite de FCSB, deşi va avea de suferit la partea financiară. Din precizările inţiale ale patronului, unul din sponsorii echipei şi-a declarat disponibilitatea de a suporta o parte din salariu. ”Teixeira rămâne, i-am promis sponsorului. Am facut actele cu sponsorul, am luat 400.000 de euro în plus ca să-i prelungesc contractul. Lui îi dau 200.000 de euro, îmi rămân şi mie 200.000. Am discutat cu managerul companiei, i-am zis că poftele se plătesc. A spus că plăteşte! I-am facut nişte calcule, să-mi dea 400.000 de euro. A plătit omul pofta! Teixeira o să aibă contractul prelungit. Aşa am promis! E semnat deja cu sponsorul. Nu pot să-l păcălesc pe Teixeira, eu am cuvânt, n-am cum să nu-i prelungesc", afirma Becali la începutul lunii, la Pro X.

Citeşte şi Cine e cel mai bun din Liga 1? "El e pachetul complet! Poate să joace orice"

ULTIMA ORĂ Lovitura de TEATRU din miezul nopţii! LEGĂTURA directă cu dosarul în care este condamnat Liviu Dragnea. Cine sunt cei care i-au eliberat din ÎNCHISOARE, în mijlocul nopţii, pe Rudel Obreja, Dan Şova şi Constantin Niţă …articolul original