Gigi Becali (60 de ani) a făcut din transferul a doi fundaşi centrali marele obiectiv al perioadei de mercato din iarnă, iar aducerea lui Alex Paşcanu (20 de ani) e legată strict de decizia patronului vicecampioanei României.

Marţi seară, directorul sportiv Mihai Stoica (53 de ani) a exclus varianta Adrian Rus la FCSB, dar a vorbit deschis despre cum Gigi Becali îl vrea neapărat pe fundaşul central al celor de la Leicester Under 21: "S-a discutat de Rus şi de Paşcanu că vin la Steaua, dar la noi nu s-a pomenit niciodată de Rus. E un jucător împrumutat de la o echipă modestă din Ungaria, care la început n-a jucat deloc la Sepsi.
Gigi m-a întrebat însă de Paşcanu, dar am spus că nu-l cunosc şi că nu-l pot evalua pentru că n-a jucat niciun meci la seniori, la 20 de ani. Poate, dacă-l debuta Cosmin Contra la naţională, avea şi el primele minute la seniori. Dar, el aparţine lui Leicester U21 şi care a jucat şi la naţionala de tineret.
Gigi a spus, băi, eu o să-l iau, risc, dar aici nu vreau eu să risc ceva. Păi, l-am văzut la tineret pe Ghiţă, de la Viitorul, jucând foarte bine. Cred că el este o variantă pentru Mirel Rădoi, aşa cum sunt şi Rus şi Paşcanu, pentru că celălalt jucător din centrul defensivei va fi, probabil, Nedelcearu",
a spus MM, la Digi Sport.
FCSB are concurenţă
Deşi nu a apucat să joace vreun meci pentru echipa mare a fostei campioane a Angliei, Paşcanu se bucură de o cotă bună dată de evoluţiile excelente la naţionala Under 21 a României, motiv pentru care pe urmele sale se află, deja, mai multe cluburi din străinătate, conform agentului de jucători Mihai Joiţa: "Are oferte de la mai multe cluburi din străinătate, pe sume mult mai mari decât în Liga 1. Sume de ordinul milioanelor de euro. Şansele să ajungă în România sunt foarte mici", a punctat fostul conducător al Astrei în momentul în care a fost întrebat despre situaţia lui Alex.

ULTIMA ORĂ Noi informaţii în scandalul Iliescu – Le Figaro. Fostul preşedinte nu crede în existenţa unui stat paralel. Ce a spus, de fapt, despre fracturile din PSD şi pe cine ar recomanda pentru Cotroceni …articolul original