Oficialul FCSB, MM Stoica, a anunţat că trupa roş-albastră a pierdut titlul sezonul trecut din cauza lui Alibec, atacant preferat de către Gigi Becali în dauna lui Gnohere, un "vârf" cu cifre net superioare faţă de Denis. Declaraţiile directorului sportiv al vicecampioanei Ligii 1 Betano nu au rămas însă netaxate.

"Foarte urâtă atitudinea lui MM Stoica…să vină cu scuza că s-a pierdut campionatul din cauza lui Alibec. Când a fost antrenat de Şumudică sau de Reghecampf, Alibec a jucat excepţional. E lipsă de caracter ca să zici aşa ceva", a scris Boldrin pe reţelele sociale. Brazilianul evoluează acum la Rizespor, dar a câştigat alături de Astra campionatul şi Supercupa şi a împărţit vestiarul cu Alibec şi la FCSB.

"Eu cred că anul trecut am fi câştigat campionatul, dacă Gnohere ar fi fost utilizat cu regularitate şi alţii ar fi plătit pentru actele de indisciplină aşa cum trebuia. Adică să fie scoşi din echipă. Gnohere era rezervă în playoff şi avea 21 de goluri în toate competiţiiile.
Ştiţi ce cred? Poate se supără Gigi dacă aude asta, deşi noi discutăm des. Cred că a contat că Gigi a avut mai mare încredere în fotbalistul Alibec decât în fotbalistul Gnohere. Se gândea că o să-şi revină Alibec.
Toată lumea îl vedea pe Alibec cel mai bun din România când l-am transferat. E adevărat că a fost foarte obraznic cu mine, dar nimeni, mai ales eu, nu l-am oprit să dea goluri la Steaua (n.r FCSB) şi să ia campionatul. Eu i-am spus ceva, am văzut că n-a înţeles, n-am mai zis nimic",
a tunat MM, la Digi Sport.
Alibec a marcat un singur gol pentru FCSB în ediţia de campionat 2017-2018, având pentru roş-albaştri, în toate competiţiile, 12 reuşite. El a ajuns la FCSB de la Astra pentru două milioane de euro, iar în acest an a fost cedat înapoi pentru 1.4 milioane de euro.

ULTIMA ORĂ Noi informaţii în scandalul Iliescu – Le Figaro. Fostul preşedinte nu crede în existenţa unui stat paralel. Ce a spus, de fapt, despre fracturile din PSD şi pe cine ar recomanda pentru Cotroceni …articolul original