Gigi Becali (60 de ani) l-a luat la ţintă pe arbitrul Radu Petrescu, cel care a condus la centru partida dintre CFR Cluj şi Gaz Metan, încheiată 2-2 după un penalty controversat ratat de Emanuel Culio la ultima fază. Latifundiarul din Pipera îi cere centralului să uite trecutul şi să arbitreze corect, aducând aminte de o celebră fază rămasă în istoria Ligii 1, din 2011.

Petrescu a fost criticat de Becali pentru maniera de arbitraj de la partida din Gruia şi şi-a adus aminte de un moment din 2011 de la o partidă dintre Vointa Sibiu şi CFR Cluj. Atunci, Radu Petrescu le-a anulat un gol valabil celor de la Voinţa pentru un fault inexistent la portar.
"N-au mai fost discuţii de arbitraj, dar îl rog pe Petrescu (n.r. – Radu Petrescu, arbitrul meciului CFR – Gaz Metan 2-2) să uite trecutul. A fost o perioadă în care nu s-a vorbit despre arbitraj. Gata, a fost. La revedere! Au trecut anii. CFR a fost arbitrată corect, m-a deranjat numai Petrescu. 11 metri la mişto, asta nu mai acceptăm! Dacă vrea să ajungă şi el arbitru, uite cum e Haţegan, Kovacs, Feşnic… Îi cer să uite trecutul!
Golul ăla cu Sibiul o să rămână în istoria fotbalului, ce a făcut Petrescu acolo. Să sufli fault în atac când portarul e la trei metri. Eu spun ce zic Crăciunescu şi Porumboiu, că se pricep mai bine ca mine"
, a spus Gigi Becali, joi seara, la DigiSport.
VIDEO cu faza din 2011, de la meciul Voinţa Sibiu – CFR 0-1:

ULTIMA ORĂ Gest de omenie impresionant! Un medic din Iaşi a fost bătut CRUNT acum trei ani. Acum, l-a iertat pe agresor, după ce i-a cerut fostului boxer, în faţa judecătorului, să facă DOUĂ lucruri …articolul original