Gaz Metan Mediaş a avut meciul cu CFR Cluj ''în mână". Echipa lui Mihai Teja a condus cu 2-0, dar campioana României a restabilit egalitatea şi a fost la un pas să rămână cu toate punctele la Cluj. Ardelenii au ratat de la punctul cu var în ultima fază a partidei.

"A fost din nou un meci nebun, lumea nu se plictiseşte la meciurile noastre. Am câştigat un punct, trebuie să îl vedem ca pe un succes, mai ales că am jucat din nou foarte bine.

Sunte mulţumiţi pentru că CFR este o echipă valoroasă, a ratat multe ocazii şi a pierdut un singur meci pe teren propriu", a spus portarul echipei Gaz Metan Mediaş, Răzvan Pleşca, la Digi Sport, care a trăit la intensitate maximă finalul de meci.

Culio a executat un penalty, însă, spre fericirea oaspeţilor, a nimerit bara, iar meciul s-a încheiat 2-2.

"A fost noroc de partea noastră. Eu cred că a alunecat puţin, l-am studiat la antrenamente, alternează colţurile, dar şi dacă mergeam pe colţul din dreapta nu puteam să o ajung", a mai adăugat Răzvan Pleşca, care a vorbit şi despre o eventuală plecare a antrenorului Mihai Teja de la Mediaş: "Nu vreau să îl periez, dar a demonstrat că este un antrenor foarte bun. Cred că jocul pe care îl practicăm este unul dintre cele mai bune şi cele mai frumoase din Liga I. Trebuie să fim concentraţi, am arătat bine cu echipele mari ale campionatului, dar mai puţin bine cu cele din a doua jumătate a clasamentului".

În 2018, Gaz Metan va întâlni mai juca sâmbătă, 15 decembrie, pe FC Hermannstadt, iar miercuri, 19 decembrie, va juca ultima partidă din acest an, în deplasare, cu Universitatea Craiova.

ULTIMA ORĂ Pierdere grea pentru partidul lui Ponta. Bărbatul mort după impactul între două maşini, pe DN 67B, în judeţul Argeş, era membru al partidului lui său, Pro România – FOTO …articolul original