VIDEO Fiul unei profesoare de la un liceu din Târgovişte a ajuns în comă la spital, după ce a căzut de la etajul doi al instituţiei

UPDATE ora 20.05: Băiatul a suferit un politraumatism prin cădere, cu traumatism cranio-cerebral, şi este în comă, fiind intubat. El va fi transferat cu o ambulanţă la Spitalul ”Bagdasar Arseni” din Capitală. Pe parcursul transferului, copilul va fi însoţit de un medic.Starea sa este critică, spun medicii.

Băiatul, fiul profesoarei de piana Ana Maria Sălişteanu, care predă la aceeaşi instituţie de învăţământ, a ieşit din amfiteatrul liceului, unde era un spectacol de colinde, s-ar fi împiedicat de un ghiveci şi a căzut pe scara interioară, de la etajul doi.

Inspectorul adjunct al ISJ Dâmboviţa, Gabriela Istrate, spune ca a fost un accident şi că nu poate fi nimeni învinovăţit.

„Este un eveniment extrem de nefericit. Se organiza un concert de Crăciun şi copilul unui profesor, doamna Sălişteanu, s-a împiedit pe scări şi a alunecat, căzând printre scări de la etajul doi la etajul unu. Acum este în comă. Medicii încă sunt rezervaţi. Nu se poate vorbi de culpa vreunui cadru didactic. Elevii nu se alergau, nu s-au bătut, ci pur şi simplu s-a împiedicat şi a căzut. El a căzut printre liniile balustradei. Incredibil”, a spus prof. Gabriela Istrate, inspectorul adjunct al ISJ Dâmboviţa.

Tatăl elevului este şi el cadru didactic. Se numeşte Cornel Sălişteanu şi este prorector la Universitatea Valahia din Târgovişte. „Este prea devreme să ne pronunţăm. Nu ştim absolut nimic, nu ştim cum s-a întâmplat”, a spus acesta.

…..articolul original

Related Articles

Stay Connected

2,833CititoriConectați-vă
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

Latest Articles