Dinamo are printre titulari un jucător cu probleme medicale. Fundaşul grec Giorgos Katsikas nu poate da randament atunci când afară e frig din cauza durerilor de la nivelul genunchilor. Dezvăluirea a fost făcută de Dănuţ Lupu, fost mare jucător al roş-albilor, la ProSport LIVE.

"Pe Katsikas îl driblez şi eu acum la cele 120 de kilograme ale mele. El are o problemă cu genunchii. Anul trecut, când a început iarna, nu prea a mai jucat. Când se lasă frigul, grecul are mari probleme, e rigid, nu are mobilitate deloc. Cine e de vină? Păi, nu e Rednic, nici Bratu, că nu l-au adus ei", a dezvăluit Lupu la ProSport LIVE.

Katsikas a sosit la Dinamo prin intermediul lui Contra, fost antrenor, şi a lui Mutu, ex-director general al lui Dinamo. Interesant e că în vară, fundaşul grec a semnat un nou contract cu echipa din "Ştefan cel Mare", valabil până la finalul sezonului competiţional 2018 – 2019.
Fundaşul grec a evoluat pentru Olympiakos Volos (2008-2009), Iraklis (2009-2011), PAOK Salonic (2011-2015), Twente (2015-2016), Esbjerg (2016-2017) şi din vara anului trecut e la Dinamo.
În meciul cu CFR, în care ardelenii s-au impus cu 3-0, Katsikas a fost unul dintre cei mai sbali de pe teren, greşind, alături de celălalt fundaş central al roş-albilor, Mihai Popescu, la golurile trupei lui Conceicao.

Citeşte şi Astăzi se decide! Roş-albii se despart de Tade? Rednic: "A avut ghinion"

Citeşte şi "Câinii" se sfâşie între ei: Rednic vs. jucătorii! Declaraţiile antrenorului i-au înfuriat la culme: "Să câştigi 155.000 de euro doar pentru că te antrenezi?!"

Citeşte şi Dinamo a încasat şapte goluri în două meciuri şi preşedintele "câinilor" i-a stabilit soarta lui Rednic: "M-am gândit serios că dacă nu intrăm în playoff…"

Citeşte şi Nistor a intrat pe semnătură în meci! Rednic a recunoscut greşeala care îl poate costa foarte scump + invitaţia lansată în direct pentru fotbaliştii aflaţi pe făraş

Citeşte şi Discursul unui antrenor mulţumit: ”A fost un meci greu, dar e bine că am câştigat”. Reacţia lui Conceicao, după victoria clară a CRF-ului

Citeşte şi Veştile proaste nu se mai opresc! Nistor: "M-am accidentat din nou, de data asta mult mai grav! Am jucat într-un picior". Căpitanul lui Dinamo, sincer: "Va fi o minune să intrăm în play-off"

ULTIMA ORĂ Ciobani din Dealu Negru, zona cu cea mai mare concentraţie de urşi bruni din Europa, au instalat gard ELECTRIC la stână. Azi-noapte s-a întâmplat un DEZASTRU/ Cine este de vină pentru incidentul ŞOCANT …articolul original