Nicolae Dică a declarat că FCSB – CFR Cluj, programat la sfârşitul acestei luni, s-ar putea juca pe Arena Naţională. Chiar dacă nu au apucat să joace până acum la Piteşti, antrenorul se vede deja plecat de acolo. Spune că a discutat cu Mihai Stoica şi a aflat că Primăria Bucureşti face eforturi pentru a repara gazonul de pe cel mai mare stadion al ţării.

"Dacă vorbim acum, meciul se va juca la Piteşti. Dar nu avem de unde să ştim cum va arăta atunci Arena Natională. Noi avem speranţe că vor pregăti terenul pentru un meci din Liga 1. A fost şi MM, ştiu că se fac eforturi. Vom vedea atunci, sperăm să jucăm ultimul meci din acest sezon pe Arena Naţională", a declarat Dică înaintea meciului cu Gaz Metan.

Până la derby-ul cu ardelenii, FCSB mai are două meciuri pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş şi Viitorul. Duelul cu sibienii este programat duminică, de la 20:00.

ULTIMA ORĂ Motivul INCREDIBIL pentru care avioanele F-16 Fighting Falcon nu au mai „defilat” la PARADA de la Arcul de Triumf. …articolul original