Mircea Rednic îşi păstrează încrederea, chiar dacă Dinamo a remizat, 1-1 în Ştefan cel Mare, contra lui Gaz Metan Mediaş. "Câinii" au egalat la ultima fază, cu un om în minus pe teren, iar "Puriul" a recunoscut la final că e un punct nesperat, dar cumva meritat pentru elevii săi. Rednic a identificat problemele care există în jocul lui Dinamo şi a vorbit despre evoluţia noilor veniţi.

"Nesperat, dar poate meritat acest punct. O ducem bine până la 20 de metri, problema e acolo. Centrările nu sunt cum ar trebui să fie, dar e un punct luat. Sigur, am ajuns să ne mulţumim cu un punct. Eu nu sunt mulţumit, nici de joc. Suntem la Dinamo… Mai mult tupeu, mai mult curaj! Ei n-au avut… În afara de fazele fixe, nu pot să zic că au avut ocazii. E un punct, zic eu, meritat.
În apărare nu merg lucrurile de mult timp. Tot i-am schimbat. E bine că nu luăm multe goluri, dar… Popescu şi Katsikas au jucat împreună ultimele meciuri. N-am vrut să schimb pentru că a mers bine în ultimele meciuri. N-am ce să reproşez din punct de vedere al atitudinii. Ei vor să facă, dar pentru moment atât putem. Dacă nu-ţi creezi ocazii… S-a simţit lipsa lui Nistor, e un jucător care face diferenţa. Nu-i refăcut sută la sută. E un jucător util, de care echipa are nevoie. E o prezenţă în echipă, poate scoate o fază fixă, o pasă, să tragă la poartă.
CFR, Viitorul, Craiova, Astra… Toate meciuri sunt grele pentru noi. O să fie greu, ştiam că o să fie greu. Încerc, din mers, să remediez unele lucruri. Ţinând cont de situaţia noastră.
Rachid (n.r. – Ait Atmane) a făcut un joc bun, venit de două săptămâni. Are calitate, dar cu cât o să treacă timpul o să fie mult mai ok. Tade s-ar putea să intre săptămâna viitoare"
, a spus Mircea Rednic, la finalul meciului, la DigiSport.

După acest rezultat, Dinamo a urcat provizoriu pe locul opt în clasament, cu 18 puncte, la două puncte distanţă faţă de primul loc de playoff, ocupat de Astra. De partea cealaltă, Gaz Metan rămâne pe locul cinci în clasament, cu 26 de puncte, la opt puncte distanţă deDinamo, dar patru distanţă de liderul CFR Cluj.

ULTIMA ORĂ Dragnea deschide ŞAMPANIA. Decizia neaşteptată a Curţii de Apel Bucureşti aruncă în aer dosarele de la Instanţa Supremă …articolul original