Football Leaks a aflat că Sergio Ramos ar fi picat un test antidoping. Din informaţiile apărute, UEFA ar fi muşamalizat cazul.

Totul s-ar fi întâmplat după finala Champions League din 2017, când Real s-a impus cu 4-1 în faţa lui Juventus Torino. Conform Der Spiegel şi L’Espresso, acesta nu a fost singurul caz în care căpitanul madrilenilor ar fi picat un astfel de test. Ramos a fost scuzat de forul european, iar informaţiile nu au ajuns în media.

Fotbalistul este acuzat că a luat Dexametazonă (n.r. medicament folosit pentru reducerea inflamaţiilor la nivelul corpului), permisă înaintea meciurilor, dar e nevoie ca acest aspect să fie menţionat în timpul testului doping. În caz contrar, aşa cum s-a întâmplat şi cu Ramos, este considerat unul suspect de doping. Dexametazona este un medicament aflat pe lista WADA de substanţe intersise.

Clubul Real Madrid a oferit o primă poziţie oficială. La scurt timp după aflarea informaţiilor, un comunicat a apărut pe site-ul spaniolilor. Se precizează faptul că Ramos nu a picat niciodată un test de acest gen.

ULTIMA ORĂ Dragnea deschide ŞAMPANIA. Decizia neaşteptată a Curţii de Apel Bucureşti aruncă în aer dosarele de la Instanţa Supremă …articolul original