Dinamo ocupă doar locul nouă în Liga 1 Betano, iar Mircea Rednic şi-a asumat u risc uriaş odată cu transferurile făcute de la venirea în „Ştefan cel Mare”. Ciprian Marica susţine că cei cinci nou-veniţi vor fi greu de adus la un nivel optim pentru a pune umărul la calificarea în play-off.

Fostul atacant al lui Dinamo a tras un semnal de alarmă înainte ca Liga 1 Betano să se reia: "Consider că îi va fi foarte greu. Aceşti jucători care nu au evoluat de mult timp… va fi greu să-i pună pe picioare. Dânsul crede că va reuşi să-i pună pe picioare în aceste două săptămâni de pauză. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Grozav. Eu îi ţin pumnii lui Mircea Rednic, dar cred că îi va fi foarte greu", a declarat Ciprian Marica la ProSport LIVE.

Gregory Tade, Simon Zenke, Mattia Montini, Aliji şi Rachid Ait-Atmane sunt fotbaliştii comandaţi de Mircea Rednic.

Dinamo este pe locul nouă în Liga 1 Betano, cu 17 puncte, la trei puncte de Astra, ocupanta ultimului loc de play-off. Pentru ”câini” urmează meciul de pe teren propriu, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş.

Citeşte şi EXCLUSIV | Revolta lui Marica! A privit cum totul se prăbuşeşte în jurul său şi a tunat: "Mulţi mă iau la mişto"

Citeşte şi EXCLUSIV | "Nu înţeleg asta". Puşcaş a impresionat la naţională, dar rămâne cu un minus mare: "Sunt semne de întrebare"

Citeşte şi Ciprian Marica vine azi la ProSport LIVE! Lumină pentru Farul, cu ce ne aşteaptă Savicevic, cel mai bun "nouar" român, cursa "câinilor" şi turbulenţe pentru Lucescu, printre subiectele zilei

Citeşte şi VIDEO | Un transfer de cinci milioane de euro la Chelsea, altul de patru milioane la City. Cum evoluează cariera talentelor din România la Football Manager 2019

ULTIMA ORĂ Lovitură de teatru. Gabriela Firea mută prima şi îşi dă DEMISIA. Gestul care l-a surprins până şi pe Liviu Dragnea. Liderul PSD rămâne fără satisfacţia RĂZBUNĂRII …articolul original