EXCLUSIV | Ciprian Marica deplânge situaţia lui Dinamo: „Finalitate tragică, e trist” Fostul atacant ştie de cine are nevoie clubul din „Ştefan cel Mare”

89

Fostul internaţional român, Ciprian Marica, a explicat în cadrul emisiunii ProSport LIVE de ce nu poate fi patronul clubului Dinamo. Marica a preluat echipa din Liga a II-a, Farul Constanţa, pe care vrea să o aducă în Liga I Betano.

"La Dinamo trebuie să vină un om foarte puternic financiar pentru că Dinamo nu este o echipă oarecare, sunt pretenţiile foarte mari. Acolo trebuie să faci perfomanţă, oamenii s-au săturat de promisiuni, care până la urmă nu au avut nicio finalitate sau au o finalitate tragică, pentru că tot ce se întâmplă la Dinamo este trist", a spus Ciprian Marica, în emisiunea ProSport LIVE. "Nouarul" tricolorilor a precizat că merge pe mâna actualului antrenor al alb-roşilor: "Mircea Rednic nu ştiu dacă ar fi dispus să vină cu bani de acasă, dar consider că este un antrenor bun, cu experienţă, un dinamovist, care îi dă o mână de ajutor lui Dinamo". Cert e că Rednic ar fi păstrat şi-n ipoteza în care Marica ar fi devenit patronul clubului:"Da, da. Cert e că domnul Rednic, în mandatul anterior, a reuşit să formeze o echipă competitivă şi cu jucători de pe urma cărora Dinamo a profitat". Dinamo este pe locul 9 în clasamentul Ligii I Betano, cu 17 puncte, la trei lungimi distanţă de ultima echipa care merge în playoff. În etapa următoare, "câinii" au meci acasă cu Gaz Metan Mediaş (locul 5 în Liga I, 25 de puncte), vineri, 23 noiembrie, de la ora 20:30. ULTIMA ORĂ Lovitură de teatru. Gabriela Firea mută prima şi îşi dă DEMISIA. Gestul care l-a surprins până şi pe Liviu Dragnea. Liderul PSD rămâne fără satisfacţia RĂZBUNĂRII …articolul original