Clubul Astra Giurgiu a luat prima decizie după rezultatele slabe înregistrate de echipă în ultima perioadă. Conform conducerii giurgiuvenilor, noul obiectiv va fi salvarea de la retrogradare, iar oficialii au lăsat de înţeles că antrenorul Gigi Mulţescu va pleca de la echipă.

În urma înfrângerii, scor 2-1, pe teren propriu cu Poli Iaşi, la Astra se vor produce mai multe schimbări. Obiectivul a fost modificat, Gigi Mulţescu ar urma să fie dat afară, dar nici jucătorii nu vor scăpa.

ProSport a anunţat în exclusivitate numele noului antrenor al Astrei!

În comunicatul oficial al clubului s-a făcut referire şi la anumite sancţiuni, posibil vizat fiind şi Denis Alibec, care a spart uşa vestiarului după meciul cu moldovenii: "Constantând forma foarte slabă şi, mai ales, rezultatele modeste ale echipei noastre, obiectivul clubului Astra pentru acest sezon va fi schimbat, din ocuparea locurilor 1-3, în salvarea de la retrogradare!

În urma rezultatelor slabe, care periclitează obiectivele de performanţă ale clubului Astra, ne vedem nevoiţi să anunţăm reorganizarea activităţii, urmând să procedăm la schimbări atât pe partea băncii tehnice, cât şi din punct de vedere administrativ şi al lotului de jucători.

În acest sens, luni va avea loc o şedinţă de analiză, sancţiunile urmând să respecte R.O.I. al clubului, precum şi regulamentele disciplinare ale FRF", se arată în comunicatul publicat de clubul Astra Giurgiu.

Citeşte şi EXCLUSIV | Surpriza pregătită de Niculae! Astra a început deja negocierile cu noul antrenor. Are meci astăzi şi "mingea" în "terenul" său

ULTIMA ORĂ Firea iese din NOU la atac şi devoalează un plan DIABOLIC al lui Dragnea: A anunţat într-o şedinţă ce se va întâmpla cu Bucureştiul …articolul original