Situaţia căpitanilor de la FCSB a provocat câteva controverse în ultima perioadă. După accidentarea lui Planic, s-a mers pe mai multe variante, iar una dintre ele a fost Gnohere. Nicolae Dică a ajuns la această variantă, după ce atacantul şi-a manifestat dorinţa de a purta banderola.Totul a avut loc după un antrenament, când tehnicianul vicecampioanei şi Mihai Stoica l-au băgat în şedinţă pe Gnohere.

Alegerea a avut efectul dorit. ”Bizonul” s-a comportat ca un adevărat lider pe teren, iar banderola i-a dat şi mai multă încredere. A continuat seria meciurilor bune în atacul FCSB-ului. "Planic este primul căpitan. Cu Bizonul a fost aşa, că îşi dorea foarte mult, îl auzeam pe la antrenament. Am avut o discuţie cu staff-ul şi cu MM şi am zis: hai să îl punem pe Bizonul căpitan. Şi a fost foarte bine, pentru că a avut o evoluţie bună.

În afară de faptul că a reuşit să marcheze, a avut aşa, o plăcere de a juca. L-am văzut în minutul 90, pe fază de joc, Bizo a venit în careu şi a respins, a venit din atacant, a ajuns să fie fundaş. Am vorbit cu el după meci şi a zis: păi, banderola mi-a dat putere" a spus Dică pentru TelekomSport.

ULTIMA ORĂ Ultimele date despre starea de sănătate a lui Busu de la Meteo. Intervenţia medicilor şi marea bâlbâială de la Craiova, acolo unde a fost operat de urgenţă. …articolul original