Gigi Becali (60 de ani) a anunţat, duminică seară, că nu va transfera un fundaş central nici în pauza de iarnă, considerând că are suficienţi fotbalişti care să poată acoperi acel post. Imediat după meciul cu Astra, finanţatorul FCSB şi-a exprimat gândul care-l îngrijorează, i-a ironizat pe rivalii de la Dinamo şi a anunţat că Teixeira – Nedelcu va fi cuplul de mijlocaşi centrali în Marele Derby.

"Filip va fi fundaş central. El, Bălaşa. Azi Filip a greşit şi el, săracul…El, normal, e fundaş central stânga, dar azi a jucat fundaş central dreapta. E mult mai greu pentru el! Îi avem pe Planic şi Filip, revine şi Momcilovic, de ce să mai iau un fundaş central?", a anunţat Becali, la Digi Sport, în ciuda gafei lui Filip, din finalul meciului cu Astra.
Cu echipele din preajma FCSB-ului turate aproape de nivelul maxim, Becali se teme că acestea vor pierde puncte din ce în ce mai greu: "CFR joacă mai bine, pasează mai bine decât cu Dan Petrescu. E o problemă, toate echipele din frunte, CFR, Craiova, pe Viitorul nu am văzut-o dar pasează, şi-au intrat în ritm. Având ritm, ele nu pot pierde cu echipele mai slab cotate, iar asta mă îngrijorează. Nu mai ai voie să faci paşi greşiţi, iar noi avem mulţi accidentaţi. Acum, de exemplu, nu-i avem pe Morais şi Roman. Da, revin Planic şi Stan, dar nu avem mijlocaşi centrali. Vom juca tot cu cei de azi, nu avem cu cine!", a mai spus Becali, care nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe Rednic: "Dinamo zici că sunt campioni mondiali când joacă cu noi. Voi vorbi cu Luţu 1, Luţu 2 să mă consult, poate angajez vreun antrenor până atunci. Să vedem pe cine punem antrenor, că nu avem antrenor! Vedem în play-out ce se întâmplă, când v-am spus că nu mai are cum nu credeaţi. Acum e imposibil, eu aşa zic!".

ULTIMA ORĂ În valiza Tel Drum găsită în Teleorman se aflau mai multe lucruri interesante, care l-ar putea DISTRUGE pe Liviu Dragnea. O AGENDĂ atrage, însă, atenţia. Este incredibil textul care apare în ea …articolul original