Gigi Mulţescu (66 de ani) are toate motivele din lume să fie un antrenor dezamăgit, după ce echipa sa, Astra, a ratat foarte multe ocazii, chiar şi un penalty, şi a plecat învinsă (0-1) de pe Arena Naţională. La finalul celor 90 de minute contra FCSB-ului, experimentatul antrenor a avut un discurs apăsat, în care a criticat arbitrajul şi starea gazonului de pe cel mai mare stadion al ţării.

Ratarea penalty-ului de către Llullaku în minutul 21 l-a enervat teribil pe Mulţescu: "Am pierdut o mare şansă. Am avut şi penalty. Asemenea meci cu Steaua nu mai vedem! El (n. red – Azdren Llullaku) a justificat că îl cunoştea portarul, aştepta să plece şi a bătut altfel. Acum, ce să zic?", a spus "SMURD", la Telekom Sport, înainte să-i reproşeze maniera de arbitraj centralului Horaţiu Feşnic: "Eu am văzut toată maniera de arbitraj, i-au lăsat să ne lovească şi nu a dat nimic. Totul a fost într-o singură direcţie, clar! La pauză am mai aşezat din lucruri, am mai discutat. După o repriză în care am dominat, au crezut că prezenţa lor în teren e suficientă. Am avut două ocazii… mai mult decât singur cu portarul ce să vrei?"
Nici gazonul nu l-a mulţumit pe antrenorul Astrei: "Vorbim degeaba. Trebuie să se facă investigaţii. Cine răspunde de situaţia asta catastrofală? S-a întors daciada, se pare. Vrem performanţă, dar asta e condiţia de bază. Să ai un teren bun. Eu cred că se respectă tradiţia din totdeauna", a mai punctat Mulţescu, cel care aşteaptă un Mare Derby echilibrat duminica viitoare: "Jocurile dintre Dinamo şi FCSB au fost deosebite, sunt energii care ies la iveală. Eu cred că va fi un meci echilibrat, pentru că ambele echipe au probleme. FCSB de lot, iar Dinamo de evoluţii".

ULTIMA ORĂ În valiza Tel Drum găsită în Teleorman se aflau mai multe lucruri interesante, care l-ar putea DISTRUGE pe Liviu Dragnea. O AGENDĂ atrage, însă, atenţia. Este incredibil textul care apare în ea …articolul original