• Al patrulea mandat al lui Mircea Rednic în "Ştefan cel Mare" s-ar putea termina mai repede decât ari fi putut anticipa chiar şi cel mai pesimist fan al lui Dinamo. "Puriul" e dorit în Emiratele Arabe Unite de Al Nasr, echipă care pune pe masă un salariu uriaş.

UPDATE: Mircea Rednic nu are de gând să părăsească de la Dinamo, în ciuda ofertei primite: "Nu plec de la Dinamo indiferent de oferta de milioane!", a spus "Puriul", pentru fanatik.ro.

Mircea Rednic a fost văzut drept salvatorul lui Dinamo, taie şi spânzură în "Groapă" în încercarea de a evita ruşinea ratării play-off-ului pentru al doilea an consecutiv, dar o ofertă surprinzătoare îl poate îndepărta, din nou, de la echipa de suflet. Conform digisport.ro, Al Nasr pune pe masă 1,5 milioane de euro pentru un an şi jumătate de contract şi e dispusă să-l aştepte pe fostul fundaş până în iarnă, când acesta ar putea semna contractul.
Plecat în luna octombrie din Arabia Saudită, de la Al Faisaly, Rednic s-ar putea întoarce în Zona Golfului dacă acceptă să lase proiectul de la Dinamo pentru banii din Emiratele Arabe Unite. După primele nouă etape, Al Nasr e doar pe locul al optulea, cu 11 puncte, iar şeicii văd în persoana lui Rednic antrenorul perfect pentru partea a doua a sezonului.
Dacă Al Nasr dispune de capacitatea financiară de a oferi 1,5 milioane de euro pentru un an şi jumătate, Rednic câştigă doar 10.000 de euro pe lună la Dinamo.
De la revenirea în Ştefan cel Mare, Rednic nu a câştigat niciun meci, terminând la egalitate cu Dunărea Călăraşi (1-1) şi Concordia (0-0) şi fiind eliminat ruşinos din Cupă de Miercurea Ciuc.

ULTIMA ORĂ În valiza Tel Drum găsită în Teleorman se aflau mai multe lucruri interesante, care l-ar putea DISTRUGE pe Liviu Dragnea. O AGENDĂ atrage, însă, atenţia. Este incredibil textul care apare în ea …articolul original