Fostul mare arbitru Cristian Balaj i-a criticat la ProSport LIVE pe cei care se implică în trucarea meciurilor. Inclusiv în fotbalul autohton au existat cazuri, cum ar fi al celor de la Gloria Buzău.

"Am fost o dorinţă şi o promisiune a celor care conduc fotbalul românesc că precis vom da exemple şi vom rezolva această problemă, dar din păcate…Nu am nicio problemă cu pariurile sportive sau cu cei de pe stradă care joacă, dar să o facă responsabil să nu-şi vândă casa, însă cei care sunt implicaţi direct în fotbal şi joacă la pariuri…ăsta e cancerul sportului, indiferent că vorbim de fotbal sau de altă disciplină", a spus Cristi Balaj la ProSport LIVE.

Mai mulţi fotbalişti din România au fost prinşi într-o casă de pariuri. Jucătorii de la SCM Gloria Buzău, iar despre blaturile din trecut ale echipei de aici, când purta titulatura de Gloria Buzău, ProSport a scris pe larg.

În acest caz, FRF a dat sancţiuni uriaşe. Cei implicaţi au fost suspendaţi zeci de ani şi au plătit amenzi imense.

ULTIMA ORĂ Accident INCREDIBIL în mijlocul Bucureştiului. O maşină s-a răsturnat în Dâmboviţa. Ce soartă au avut victimele …articolul original