PSG a avut un start perfect de sezon în Ligue 1, cu opt victorii din tot atâtea partide şi ocupă primul loc, la opt puncte de urmăritoarea Lille. Totuşi, campioana Franţei se pare că vrea să se întărească pentru Liga Campionilor, competiţie în care a obţinut prima victorie, împotriva celor de la Steaua Roşie Belgrad, scor 6-1. În primul meci, francezii au pierdut pe terenul lui Liverpool, scor 3-2.

Goal.com scrie că PSG vrea să profite de situaţia delicată dintre mijlocaşul francez Paul Pogba (Manchester United) şi antrenorul Jose Mourinho. Decarul echipei, brazilianul Neymar, l-ar fi sunat pe Paul Pogba şi l-ar fi chemat în Franţa pe mijlocaşul care a contribuit la aducerea Cupei Mondiale în ”Hexagon”. Acesta l-ar fi întrebat dacă se simte bine pe Old Trafford, unde a revenit în 2016.
Cupa Angliei şi Europa League sunt singurele trofee cucerite de francez alături de Manchester United, echipă ce le-a plătit celor de la Juventus 105 milioane de euro în schimbul său, în vara anului 2016. 19 goluri şi 20 de pase decisive în 104 partide sunt cifrele mijlocaşului de 25 de ani în tricoul echipei antrenate de Jose Mourinho. Patru titluri de campion, două Cupe ale Italiei şi două Supercupe a cucerit Pogba alături de actuala echipă a lui Cristiano Ronaldo.

ULTIMA ORĂ HALUCINANT. O pictură s-a autodistrus imediat ce a fost vândută. Tocătorul de hârtie, ACTIVAT sub privirile ULUITE ale participanţilor – VIDEO …articolul original