Nottingham Forest, cu Pantilimon titular, a învins Middlesbrough în deplasare, scor 2-0, şi a urcat pe locul 5 în Championship. A fost primul eşec al gazdelor din acest sezon pe teren propriu, în timp ce câştigătoarea Cupei Campionilor din 1979 şi 1980, a ajuns la şase meciuri consecutive fără eşec.

Nottingham a fost echipa mai periculoasă în prima parte, iar Lolley a reuşit să deschidă scorul în debutul reprizei secunde, din pasa lui Murphy. Lolley şi-a trecut în cont şi o pasă decisivă, în minutul 77, pentru Grabban, care a dus scorul la 2-0. Robinson a văzut al doilea cartonaş galben cu zece minute înainte de final, dar Pantilimon a fost la post în ultimele secvenţe.
Pentru Pantilimon a fost primul meci fără gol primit după două etape în care a încasat patru goluri: 2-2 cu Blackburn şi 2-2 cu Milwall. În etapa următoare, Notingham primeşte vizita lui Norwich, în timp ce Middlesbrough evoluează în deplasare cu Sheffield Wednesday.

Standings provided by Sofascore LiveScore ULTIMA ORĂ HALUCINANT. O pictură s-a autodistrus imediat ce a fost vândută. Tocătorul de hârtie, ACTIVAT sub privirile ULUITE ale participanţilor – VIDEO …articolul original