Turris Turnu Măgurele a eliminat Rapid în 16-imile Cupei României, chiar pe Giuleşti, iar antrenorul Erik Lincar a spus că atmosfera de pe "Valentin Stănescu" nu a mai fost la fel de apăsătoare ca pe vremuri.

"S-au întâlnit două echipe de acelaşi nivel. Eu toată săptămâna le-am zis jucătorilor că cei de la Rapid nu sunt cu nimic mai presus. Mi-a fost puţin teamă de atmosferă. Stadionul era plin pe vremuri, veneau 10.000-12.000 de oameni. Când a fost acel moment cu fumigenele s-a simţit puţin atmosfera veche de pe Giuleşti. Poate cu noul stadion, cu promovarea, vor veni mai mulţi suporteri la meciuri.

"Treningul meu era albastru navy, dar după meci pot să spun că era alb (n.r pentru că a fost scuipat de cei prezenţi la zona VIP). Îmi aduc aminte de foştii mei antrenori, Victor Piţurcă, Mihai Stoichiţă… aşa că eram pregătit. Am încercat să le explic suporterilor anumite chestii, dar ei sunt prea înfocaţi şi în anumite momente chiar nu poţi să-i înţelegi", a spus Erik Lincar, în cadrul emisiunii ProSport LIVE.
Turris Turnu Măgurele s-a impus cu 2-0 pe Giuleşti, la capătul unui meci în care elevii lui Schumacher au părut căzuţi din punct de vedere fizic. După ce au deschis scorul prin Claudiu Dragu, oaspeţii au continut să atace şi au ratat câteva ocazii importante, până să se desprindă pe tabelă. Mario Mihai a închis tabela pe final, iar Rapid a părăsit competiţia.
Stadionul din Giuleşti va fi renovat cu ocazia EURO 2020, urmând să servească pe post de teren de antrenament pentru echipele care vor evolua la Bucureşti. Arena Naţională va găzdui meciurile Grupei C, plus un meci din optimile de finală. Alte 11 stadioane vor organiza partide de la turneul final: Roma, Baku, Sankt Petersburg, Amsterdam, Copenhaga, Londra, Glasgow, Bilbao, Dublin, Munchen şi Budapesta.

Citeşte şi LIVE TEXT | Tragerea la sorţi pentru optimile Cupei, de la 11:00. Componenţa celor două urne + cum a devenit CFR cap de serie

ULTIMA ORĂ AVION prăbuşit în Oceanul Pacific, în urmă cu puţin timp. "Ceva inexplicabil s-a întâmplat". Miracolul a VENIT abia când aeronava se scufunda în apele reci ale oceanului …articolul original