Ionuţ Radu (21 de ani) a debutat pentru Genoa în Serie A şi echipa s-a a câştigat cu 2-0 meciul jucat pe teren propriu, contra lui Chievo. Profitând de faptul că mult mai experimentatul său concurent, Federico Merchetti, a încasat multe goluri în acest debut de sezond in Italia, Radu a intrat între buturile Genoei şi a avut o prestaţie sigură.

Radu s-a remarcat printr-o intervenţie spectaculoasă în timpul partidei cu Chievo, la 2-0 pentru Genoa, păstrând poarta intactă. Genovezii au câştigat fără emoţii şi au acumulat nouă puncte după cinci meciuri, aflându-se pe locul opt în clasamentul din Serie A.
Presa din Italia n-a trecut cu vederea prestaţia lui Ionuţ Radu, depsre care a scris că "a salvat rezultatul cu o intervenţie incredibilă".
Goalkeeperul român a impresionat în ultima dublă a României U21, cu Portugalia (2-1) şi Bosnai (2-0). În meciul cu lusitanii, Radu a avut mai multe intervenţii sigure şi a salvat un penalty decisiv pentru victoria reprezentativei antrenate de Mirel Rădoi, în minutul 90+9.
Intervenţia lui Ionuţ Radu poate fi urmărită la minutul 3:28, în clipul de mai jos:

ULTIMA ORĂ Studentă la drept, filmată în timp ce turna înălbitor pe bărbaţii din metrou care ţineau picioarele desfăcute | FOTO, VIDEO …articolul original